Качествени електронни цигари и голям избор на никотинови течности.

2
Добави коментар
fairmen
fairmen

Нашият електронен магазин ви предлага голям избор на качествени електронни цигари с гарантирано качество с 12 месеца гаранция на батерията и зарядното! Наред с електронните цигари, предлагаме и голям асортимент никотинови течности (капки)- български и италиански.

Задавате си въпроса, от кой вид никотинови течности да закупите? Всичко зависи от това по колко цигари сте пушили на ден, т.е вашата никотинова зависимост.Ако имаме отговор на този въпрос, ние от Napitkite.eu ще ви предложим най-подходящата никотинова течност за вашата електронна цигара. Ето една примерна схема, по която и вие можете спокойно да опитате, ако сте пушили около кутия цигари на ден.

 1. Започнете с никотинова течност с високо съдържание на никотин за около две седмици.

2. Сменете я с никотинова течност със средно съдържание на никотин за следващите 5-6 седмици. 3. Преминете на никотинова течност с ниско съдържание на никотин за 6-7 седмици.

С тази схема от три стъпки, Вие заклетите пушачи, постепенно ще намалите зависимостта си от никотин.

Ето още една примерна схема и за пушачи пушещи около половин кутия на ден. 1. Минете първоначално на никотинова течност с високо съдържание за 10 дена. 2. Преминете на никотинова течност със средно съдържание на никотин за 3-4 седмици (месец). 3. Преминете на никотинова течност с ниско съдържание на никотин.

С тази схема от три стъпки, постепенно ще намалите зависимостта си от никотин.