Поглед към героите на Вин Дизел и Пол Уокър от “Бързи и яростни 6” и нови детайли за филма

1
Добави коментар
embaka
embaka

Подготвителната работа по шестия “Бързи и яростни” започна веднага след като петия филм от поредицата, “Удар в Рио”, донесе на студиото Юнивърсъл Пикчърс приходи в световен мащаб от над 600 милиона долара. Снимачният процес на “Бързи и яростни 6” протича в момента, а за изпълнители на главните роли бяха привлечени отново Вин Дизел и Пол Уокър. Именно Дизел и Уокър могат да бъдат видени на разпространените малко по-рано днес официални снимки от филма с бюджет от над 100 милиона долара.

Двамата актьори се превъплъщават в познатите роли на издирвания Доминик Торето и бившия лосанджелиски полицай Брайън О’Конър, а според последната информация от Юнивърсъл Пикчърс част от действието на филма ще се развива на същите места, които бяха представени в първия филм от франчайза.

“Бързи и яростни 6” ще тръгне по българските и световни киноекрани в началото на следващото лято и ако оправдае очакванията по отношение на бокс офиса от Юнивърсъл ще дадат зелена светлина за направата на седми филм, отново с участието на познатите актьори.

За разлика от останали филми носещи заглавието “Бързи и яростни” по-голямата част от действието на шестата част ще се развива в Европа. Подробни детайли относно сюжета все още не се разкриват, но това което се знае е, че екипа на Доминик Торето ще се опита да извърши опасен обир като в същото време се бори срещу друга конкурентна група.

В сюжета на филма отново ще присъства героя на Дуейн Джонсън – Скалата, федералния агент Люс Хобс, който бе представен за първи път в “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”. Хобс продължава да е по петите на Торето и Брайън О’Конър и този път негова партньорка е героинята на актрисата и майсторка по смесени бойни изкуства Джина Карано. По думите на Карано във филма ще има “много ръкопашни схватки и демонстрации на различни видове бойни техники”.

Освен вече споменатите актьори, в “Бързи и яростни 6” участват още Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Люк Евънс, Джо Таслим и Сунг Канг. Режисьор на лентата е Джъстин Лин, който засне и предишните три филма от поредицата. Лин разкри, че шестия “Бързи и яростни” е най-скъпия филм от поредицата и че в него ще бъдат представени “голям брой впечатляващи преследвания, които засенчват всичко което сме правили до момента.”

Лин: “Летвата е вдигната много високо и с каскадьорския екип обсъждахме в продължение на месеци различни идеи за това какви неща ще можем да заснемем. Що се отнася до мен, аз мисля, че заснехме невероятни кадри и съм много горд с постигнатото.”

Снимките на “Бързи и яростни 6” протичат в момента в Шотландия, а готовия филм ще бъде първия от поредицата, чието действие ще се развива предимно на европейска почва.

Световната премиера на приключенския екшън ще се състои на 24-ти май, следващата година.