Интерсервиз ЕООД

1
Добави коментар
ludmilivanov
ludmilivanov

Групата Bosch е глобален производител в областта на автомобилните и индустриалните технологии, стоките за потребление и строителната индустрия, с основно седалище в Германия. Създадена през 1886 г., в Щутгарт, от Роберт Бош (1861-1942), като “Работилница за прецизна механика и електро инженерство”, днес Групата Bosch включва производствена и търговска мрежа от около 290 производствени предприятия, 300 дъщерни и регионални дружества и над 10,000 сервизни центрове, в повече от 50 страни.
Основни бизнес направления:
• Авточасти и аксесоари – Около 50% от продажбите на компанията се реализират в това направление. През годините това направление регистрира множество патенти, като този за ABS системата, за ESP и много други.
•Индустриални технологии
•Стоки за потребление и строителна индустрия

Bosch предлага пълна гама от горивни, маслени, въздушни, интериорни и специални филтри за товарни автомобили. Като неразделна част от сложната технология на съвременните товарни автомобили, филтрите са важни за постигане на желаните показатели по отношение на мощността, икономиите на ресурси, надеждността и дълготрайността на целия автомобил. В качеството си на системен доставчик на компоненти за цялостното управление на процесите в автомобила, Bosch разполага с пълен набор от знания и опит във всички области, в които се прилагат филтърни елементи. В лицето на филтрите с марка Bosch водачите на товарни возила получават високотехнологичен продукт, съответсващ идеално на всички останали компоненти в автомобила.
Световно известни производители на тежкотоварни автомобили като DAF, Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Scania, Volvo използват филтри с марката Bosch.