Майли Сайръс в оскъдно облекло

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

В събота Майли Сайръс пя заедно с израелския дъбстеп продуцент и DJ Borgore на традиционен коледен концерт в Холивуд. По принцип Майли избягва подобни изяви, но този уикенд тя бе в разгара си. Запомнящ се беше и тоалетът ѝ. Бившата Хана Монтана показа, че вече няма нищо детско в поведението ѝ.

Облеклото, с което излезе на сцената, привлече не един или два критични коментара. Майли беше без сутиен, с ужасно тесни панталони, за които бихме казали, че са ѝ доста малки.

Тийн любимката от известно време показва своите пристрастия към 80-те. Миналата седмица тя публикува снимка с ретро очила на Versace именно в този стил. Тоалетът ѝ от събота също предизвиква подобни асоциации.

Прилепналите панталони бяха комбинирани с верига около тялото и прекалено късо бюстие, което прикрива минимална част от тялото на току-що навършилата 20 години певица. Няма как да не обърнем внимание и на ботушите ѝ, които са доста стряскащи. Дълги до коляното с леопардов принт. Забележително!

Майли Сайръс неведнъж е влизала в класации за звезди, които дават ужасен пример за подражание. Този път може да влезе и в „Най-зле облечени знаменитости” – определено натам е тръгнала с този тоалет. Вижте в галерията ни облеклото й в детайли.