Дванадесетият месец на Zara » LookBook

2
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ние, все повече се настройваме на празнична вълна, а страхотните коледни колекции на модните брандове ни помагат за това. Предлагаме ви да хвърлите поглед върху елегантните предложения на Zara, с които испанската марка ще „облече” дамите за Коледа и Нова година.

Декемврийският каталог носи името „ Zara Twelve” и е насочен към всички специални поводи, които предстоят през дванадесетия месец от 2012-та година. Типично в стила на модната къща, стилистиката на колекцията e ултра шикознa и изисканa.

Това звучене допълнително е подсилено от графичната тоналност, която е неподвластна на времето. Облеклата и аксесоарите в черно-бяла гама са чудесен избор за празничен аутфит, особено ако сте почитатели на класиката.

Освен усещането за стил, линията носи минималистичен почерк, благодарение на изчистените откъм излишни детайли кройки. Шикозни волани, контрастни подгъви, красиви апликации или изрязани елементи, подплатени с тюл деликатно подчертават дамските извивки.

Виждаме страхотни коктейлни рокли с различен силует и дължина, стилни блейзери и панталони, сексапилни прозрачни ризи и топове. Елегантни аксесоари като сандали и кокетни клъчове допълват главозамайващатата празничната визия.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

На шопинг тур за мъжки подаръци

На шопинг тур за дамски подаръци

На шопинг за парти аксесоари

Нейно величество дантелата!

Бляскава парти колекция от Mango

Коледа в английски стил с Burberry

Шик в празничния каталог на Massimo Dutti

Звезден прах от Bershka