С какво да комбинираме клиновете

3
Добави коментар

Клиновете в момента са изключително модерни и човек може да си намери почти какъвто си намисли клин. Предлагаме ви няколко идеи с какво да комбинирате своите клинове:

Клин и туника. Ако клинът ви е шарен, насочете се към едноцветна туника, ако пък туниката ви е шарена – изберете едноцветен клин. Можете да сложите колан за подчертаване на талията… или пък не!
Клин с дълга/среднодълга рокля. Особено през зимата, това е чудесен вариант, защото клиновете осигуряват повече топлина от чорапогащниците.
Клин с високи ботуши. Клиновете изглеждат супер секси с високи ботуши! Но имайте предвид следното: ако решите да носите такава комбинация, изберете ботуши, които прилепват около крака, а не такива, които са свободни около глезена.
Клин с пуловер. Комбинацията е изключително модерна в момента, а предвид наближаващите празници е направо задължително да си набавите пухкав пуловер със зимни мотиви. Добавете към комплекта ръкавици и плетена шапка и/или шал и сте готови да се отправите на излет в планината с приятели!
Клин с минижуп. Ако имате хубави крака и достатъчно самочувствие, това е подходящата за вас комбинация.
Клин с боти. Тази комбинация е сравнително нова, но въпреки това вече е доста модерна. Съчетайте с предизвикателна поличка и ще видите колко много комплименти ще получите!
Комбинация от горните варианти. Ако не сте сигурни коя от изброените комбинации искате да опитате първо, защо не съчетаете няколко предложения – например клин с пуловер и високи ботуши или едноцветен минижуп и боти с цветен клин?

Имате намерение да експериментирате първо си набавете нужните дрехи от онлайн магазин Fashion Supreme.

Posted in Дрехи, Уроци.

– 13.12.2012