Анелия за конфликта си с Галена: Няма такова нещо, това е опит за ПР

3
Добави коментар
drgerev
drgerev

Редакторска плесница

 

„Много съм заета с моята работа, за да се занимавам със странични хора. Галенче, Галенче, няма такова нещо, не ти говоря зад гърба”, така Анелия коментира пред HotArena.net актуалния скандал, който се заформи между двете топпевици.

 

Поредният словесен женски кеч в редиците на Пайнер тези дни този път е между любимките на народа – Анелия и Галена.

 

Двете толкова жестоко са се скараха, че дори не се говорят, писа „Всеки ден”.

 

Жената на вафления бос разкри пред светско списание за скандала с колежката си, като се опита да запази добрия тон и да не всява допълнително напрежение.

 

По думите на Галена, Анелия си позволила пред общи познати да злослови срещу нея. „Предпочетох да й кажа, защото не съм човек, който ще се поздравява с някого, все едно нищо не се е случило. Постарах се тя да разбере, че съм научила. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, аз не си позволявам да го коментирам”, разказва Галена.

 

Малко след това Анелия се опитала да се свърже с нея, за да изгладят отношенията си, но Галена така и не си вдигнала телефона. „С нея конфликт нямам, просто ми е обидно, когато някой ме коментира. Тя знае за какво става въпрос, защото е в нашия бизнес и е наясно какво се случва”, лаконична е жената на вафления бос Галин.

 

По всяка вероятност е станало нелепо недоразумение. Според запознати двете красавици са станали жертва на интриганти, които имат изгода от това Галена и Анелия да са скарани. Със сигурност певиците не се мразят, но за съжаление, са се поддали на хорските приказки, вместо очи в очи да се изяснят.

 

Фенове пък подозират, че пръст в скарването може да има Преслава, която открай време правела подмолни номера на уж най-добрата си приятелка Галена. Другият спряган интригант е Емилия, която пък не мели брашно с Анелия и често я забърквала в интриги, разсъждават почитатели на Анелия и Галена.

 

Дайте мнение в анкетата по-долу.

 

М. Грозева

загрузка…