Конкурс „Моята пикантна история“

1
Добави коментар
pgp

Спечели своя романтичен комплект бельо за Свети Валентин!

Мечтаеш за своя еротичен комплект бутиково бельо? Разкажи ни пикантна история и спечели един от страхотните комплекти бельо, с който да бъдеш още по-неустоима и още „по-пикантна”!

Чувственото еротично бельо е задължително за всяка съвременна жена, която цени сексапила си и обича да бъде забелязвана, ухажвана и желана! Бельото повдига самочувствието ти през деня и определено разгорещява страстите в спалнята вечер. Деликатна и чувствена, дръзка и смела, елегантна и „glamour” – всяка от нас открива своята сексуалност по различен начин! Затова ти предлагаме да участваш в конкурса, да разкажеш своята тайнствена пикантна история, романтична мечта или еротичен разказ и да спечелиш новото си секси предизвикателство!

Какво трябва да направиш?

Разкажи ни за своите сексуални приключения, любовни тайни, копнежи или мечти! Развихри фантазиите си! „Най-пикантните” разкази и истории ще бъдат публикувани периодично в блога на IVET.BG и на FACEBOOK страницата ни, а три от вас ще спечелят невероятни и горещни секи комплекти бельо!

Не се колебай! Бъди смела и гореща…!

Включете се в конкурса, харесайте страницата на IVET.BG  във FACEBOOK, посещавайте блога ни, коментирайте и давайте оценка на Вашите конкуренти, станете част от нашето предприятие и бъдете активни участници в конкурса на един от най-посещаваните и харесванни сайтове за онлайн пазаруване в България!

Разкази и истории могат да изпращат самo пълнолетни участници (18+).

„Най-пикантните” истории ще бъдат публикувани на страниците на блога на IVET.BG и на  FACEBOOK страницата ни, подписани с Ваше име, инициали или псевдоним.

„Най-пикантните” разкази и истории ще бъдат избрани от редакционния екип на IVET.BG, съобразявайки се с мненията и броя харесвания от Ваша страна!

Краен срок за участие: 17 Януари 2013

Победители
Екипът на IVET.BG реши да награди всички участнички, които се постараха и подготвиха за нашия конкурс любовни и секси пикантерийки!Първа награда печели Т.К., чиито разказ отговаря на всички условия на нашия конкурс, цензуриран е и завладява с романтично усещане и тръпнещо очакване! Ще бъде публикуван в блога на IVET.BG!Всички останали участнички печелят готини награди, с които IVET.BG реши да зарадва всяка от вас!Всяка участничка ще бъде уведомена персонално на имейл за наградата и начина на получаване!

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.