Пиянство при зодиите (част I)

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Ако искате разберете какво е пиянството на вашите близки или познати, прочетете тази статия!

След употреба на алкохол често следва силното главоболие, обезводняването и недостойното или неприлично поведение. Представителите на различните зодии реагират по различен начин.

Ако искате разберете какво е пиянството на вашите близки или познати, прочетете тази статия!

Ето какво казват звездите за вашето пиянство:

Овен

Ако сте седнали да пиете с Овен, сте направили голяма грешка, защото той може да опустоши всяка дядова изба. Но все, пак ако рискувате и решите да седнете на една маса с него, пригответе се да се събудите в друг град, женени за непознат/а и с минимум един пирсинг или татус. В това време Овенът ще ви гледа със съчувствие и ще се чуди: „Е, сега какво направи, ние съвсем малко пихме.“

Телец

При Телецът правилото е едно – Не му казвайте, че е пиян! Дори и да пълзи и да оставя след себе си мокра следа, „той не е пиян“. Телецът иска да вземе всичко от живота – всичките пари, целият секс, чашата му да е винаги пълна. Ако някога каните представител на тази зодия у дома, запасете се добре е пиене, защото има вероятност да бъдете обвинен, че сте стиснат.

Близнаци

Двойнствеността е съвсем нормално качество за представители на тази зодия. Това се отнася и за тяхното пиянство. Когато Близнаците се напият се превръщат или в весело кутре, което ще те забавлява цяла вечер и в дяволско изчадие, което ще иска да да те унищожи. Най-забавната част е сутринта, когато те „не помнят“ нищо, или казват: „Какво се сърдиш, бил съм пиян!“

Рак

Ракът е най-естествен, когато е пиян. Ако искате да разберете намеренията и чувствата му, пригответе си едно шише от любимото му питие и го поканете на вечеря. Само в пияно състояние той е открит към света и едва тогава престава да се притеснява. Той дори е готов и на изненадващ секс. На сутринта, естествено, той ще се е сврял в черупката си и тихо ще страда, скърцайки със зъби.

Лъв

За съжаление пияният лъв по нищо не се отличава от трезвия. Но колкото повече пие, толкова по строг става. Ако сте го ядосали с нещо, най-добре се покрийте докато изтрезнее.

Везни

Везните обичат да надигат чашката, защото само когато са опиянени от алкохола откриват смисъла на света, успяват да намерят хармонията с околния свят. Вечното търсене на светлия идеал временно бива прекъснато, тъй като това е именно тази ситуация, в която грозни жени или глупави мъже не съществуват. Но на сутринта, не ги търсете, защото най-трудното нещо, което преживяват Везните е срамът.

Очаквайте скоро останалите 6 зодии. А до тогава – Наздраве!