Алисия копира Емануела

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Миналата седмица ви показахме новото видео на Алисия към песента „На кръгъл час”. В него поп-фолк изпълнителката за пореден път засегна драмата между себе си, бившия си партньор Валери Божинов и Николета Лозанова. „Аз не падам ниско като вас”, беше официалното изявление на Алисия относно скандалната връзка на плеймейтката и футболиста.

Сега обаче няма да говорим за самата песен. Кадрите, които ви показахме с певицата, позираща гордо пред облепена с вестници стена, се оказаха вече използвани в друг видеоклип. Този на Джордан за песента му „Госпожа Безгрешната”. Във видеото главната героиня е Емануела, но не като певица, а като „новата приятелка на Джордан”.

Тъй като се знае, че Емануела и Алисия са добри приятелки, отначало си помислихме, че първата певица просто е решила да се снима пред декора на приятелката си. Далеч не бяхме прави.

Видеото към „Госпожа Безгрешната” е доста по-старо от това на Алисия. То излиза през далечната 2009. Днес, три години по-късно, виждаме същите кадри. Този път обаче в главната роля не е Емануела.

Дали това е неволно или умишлено копиране, няма как да знаем. Може би идеите на сценаристите вече съвсем са се изчерпали. Вижте кадри от клиповете в нашата галерия, както и видеото на Джордан по-долу.