Швейцарски часовници Tissot | TikTakStore.EU

21
Добави коментар
vandv
vandv

Основана през 1853 година компанията Тисо (Tissot) не спира да ни сюрпризира с приятни иновации и неспиращо желание за съвършенство. Основана в малкото швейцарско градче Le Locle, от Charles – Felicien Tissot днес компанията за швейцарски часовници Tissot е известна и се продава в над 150 страни по света, включително и в България. Истинския си възход Тисо дължат на Charles-Emile, това е сина на основателя на компанията. През 1858 година той напуска малкото градче Le Locle и заминава за Русия. Там той започва да продава джобни часовници тяхно производство и успеха не закъснява. Тази огромна държава Русия е гладна за нововъведения и с удоволствие приема швейцарските джобни часовници. Огромния руски пазар спомага много за бъдещото развитие на марката и налагането и в световен мащаб. Сега Tissot е водещ производител, по статистика на фирмата техните високо технологични часовници се продават в над 17 000 обекта, на пет континента.

Продуктите на Тисо предлагат богат избор на различни функционални потребности на потребителите си. Часовниците на Тисо през годините са носени от много известни личности, такива като Елвис Пресли, Грейс Кели, Нелсън Мандела и други. Към 2012 лица на фирмата са световно известни спортисти, актьори, модели и хора от всички прослойки на обществото, част от тях са:

 Томас Люти – Moto2 състезател

Стивън Стамкос – хокеист

Тони Паркър – професионален баскетболист

Даника Патрик – Автомобилна състезателка

Дипика Падуконе – Филмова актриса

Барби Зу – Филмова актриса

Майкъл Оуен – футболист

Ники Хейдън – MotoGP състезател

 От основаването си до сега, Tissot не изневеряват никога на своя швейцарски корен, те са изключително горди от това и затова винаги в техните реклами и слогани се споменава “Swiss”. Тези изключително красиви и стилни часовници можете да намерите вече и в сайта ни. Всички те са с 2 години гаранция и безспорно качество на изработка. Доверете се на истинското швейцарско качество и неподражаем стил.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 8.9/10 (7 votes cast)

Швейцарски часовници Tissot, 8.9 out of 10 based on 7 ratings Прочетете още: