Алкохолният градус на жените

2
Добави коментар
yApple

Жените са сравнявани с какво ли не – цветя, животни, космически обекти, предмети, дори и природни бедствия. Дамите често са сравнявани и с виното, но на нас това вече започна да ни се струва леко клиширано, затова се замислихме, че не е нужно да се ограничаваме само с виното. Според нас, жените могат, а и трябва да бъдат сравнявани не само с виното, а и с другите алкохоли. Естествено всеки би могъл да си направи свои асоциации на базата на личния си опит, но ние решихме все пак да изложим нашите впечатления за това какви са допирните точки между определени типове жени и различната пиячка.

Водка – жените, които са като водка, носят в себе духа на Скандинавия. Те са русокоси красавици със строги черти, които първоначално те стряскат със студенина, но по-късно, ако се окажеш достоен, те сгряват отвътре.

Текила – жените, които приличат на текила, са с гореща кръв. Те те връхлитат като ударна доза опиат и директно те удрят в главата. Замъгляват съзнанието ти мигновено, а на сутринта не си сигурен какво точно ти се е случило снощи.

Шампанско – това са жените с класа. Също като при доброто шампанско и тяхното име върви две крачки пред тях. Те не са достъпни за всеки, но избраните могат наистина да се насладят на игривите им мехурчета.

Уиски – жените, които носят в себе си духа на това питие, стават по-хубави с годините. Плътността на техния вкус идва след като отлежат малко. Те оставят крайна следа и също са в състояние така да те опиянят, че да излезеш извън себе си.

Бира – това са най-веселите жени, те са душата на всяка забава, за тях няма никакво значение къде са, важното е само всички да им се радват. Те са общителни и дружелюбни, от тях трудно може да ти остане дълготрайна душевна травма, но понякога човек се свързва с тях и за цял живот.

Ликьор – жените, които са като ликьор носят в себе си единствено и само сладостта. Общуването с тях винаги носи наслада, ако един мъж прекали с тях, не го очаква нищо добро.

Ракия – това са жените от народа, те също носят гореща кръв, но тя е оплетена в балкански ритми. Те предпочитат домашната атмосфера, за сметка на шумните заведения.