Той ли е голямата любов?

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

От известно време излизаш с него и имаш чувството, че той ще се окаже голямата ти любов, но ти се иска да знаеш дали и за него ти означаваш същото.

Абсолютен факт е, че при всяка двойка ви­наги единият партньор е по-жертвоготовен, по-отстъпчив, по-добър, изобщо – по-влюбен. Ако чувстваш, че в твоя случай този човек си ти – не се отчай­вай, това не винаги означава, че той не те обича. Има обаче някои признаци, по които ще познаеш истинската любов.

Най-важното нещо си ти, но когато трябва!

Независимо дали той ти показ­ва, че ти си най-хубавото нещо в живота му и най-важната жена за него, гледай как се държи в случаите, когато имаш наистина нужда от подкрепата му. Ако в трудните за теб моменти зарязва всичко, за да ти помогне, като например да отмени бизнес среща, за да смени спуканата гума на колата ти или да откаже да гледа мач с момчетата, за да ти направи супа, когато си бо­лна – значи определено гледа на връзката ви сериозно и е човек, с когото имаш шанс за хубаво бъдеще.

Страдам ли аз, страда и той….

Когато ти е тъпо и имаш по­вод да страдаш (ама наистина), по настроението му ще разбереш дали в действителност му пука за теб. Ако започне да лицемерничи и да се преструва, че ти влиза в положението, няма как да не усетиш, че в „любовта“ му има нещо фалшиво. Ако обаче наистина го е грижа за теб, това също не може да се скрие. В този случай половинката ти ще преживява с теб всеки труден момент и ще се опитва да на­мери решението му.

Компромисът

И… най-важният признак за истинска любов е готовността му да прави компромиси. Раз­бирателството, проявяването на търпимост (в границите на нормалното, разбира се) и готовността да пренебрегнеш собственото си удобство .или мнение по даден въпрос, за да бъде добре половинката ти – значи става дума за истинска любов. Това в никакъв случай не означава, че той не трябва да има собствено мнение, или пък да е готов да се обезличи напълно в името на вашите от­ношения. Напротив! Но когато един човек е готов да направи компромис със себе си заради другия, това е сигурен знак, че изпитва силни чувства към него.

Не прибързбай

Възможно е всички тези неща, които изброихме да са налице, но не забравяй, че в началото ви­наги всеки гледа да се представи добре пред другия. Вероятност­та той да не показва истинско­то си лице е огромна, затова не прибързвай с изводите и изчакай преди да обявиш, че си намерила любовта на живота си!