Tommy Hilfiger ни връща в лятото

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Източник: Tommy Hilfiger

Кой казва, че зимата ни ограничава? Скучни цветове, еднообразни дрехи, глухи аксесоари, които почти не се забелязват…

Тази остаряла мисъл може да приключи точно сега, защото единственият човек, който може да ти постави граници, си самият ти.

По абсолютно същия начин мисли и американският моден великан Томи Хилфигър, който този сезон е поставил не толкова обичайни за зимата акценти в колекцията си. Нейви мотиви, моряшки цветове, „рибарски“ пуловери, пилотски якета. И всичко запазва духа на емблематичния за Tommy Hilfiger колежански стил.

Комбинацията между лято и зима е изключително освежаваща и напълно ще ви накара да забравите за студените дни. Дори да нямате възможността да се доберете до предложенията на Томи, не се връщайте към старите си стилни навици. Възползвайте се от богатата галерия, която сме ви спретнали, и крадете идеи. Не си и помисляйте да се оправдавате (най-вече пред себе си), че такива дрехи няма в България или, че не можете да намерите подобни облекла на нормални цени. Само една кратка обиколка из магазините ще ви изненада, а ако говорим за онлайн обиколка, то просто няма смисъл да продължавам изречението – интернет е гигантски чувал на дядо Коледа, в който има всичко.

TopmanЯке от Topman

Даваме ви едно предложение, което е на абсолютно поносима цена и ще ви спести разходките в студа.

Каквото и да решите и където и да отидете, помнете, че основната идея е да обогатите зимната си визия с цвят. Дори и да не изберете точно морските летни цветове, важното е да вкарате в гардероба си колкото се може повече свежест в ярки багри. Само един пуловер в червено, например, може да промени значително начина, по който изглеждате в студа.

Tommy Hilfiger

И като казах червено, може би е добре да ви кажа, че е добре да обърнете по-специално внимание на този цвят сега, защото освен, че допринася за празнична визия, също така носи и асоциации с уют, топлина, но и със сила и власт – всичко това, което искат жените.