YouTube с приложение за обработка на видео

5
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Притежаваният от Google сайт за видео споделяне YouTube показа свое мобилно приложение за записване на редактиране на видео файлове, информира DigitalTrends.com

С апликацията, която е достъпна през iOS устройствата на Apple (iPhone, iPad), потребителят ще може да заснема и да редактира видеото, без да му се налага да носи скъпа техника за снимане.

Макар, че не може да се сравнява със сложните за работа и скъпи програми за видео обработка като Final Cut Pro or Adobe’s Premiere Pro, приложението на YouTube разполага с полезни функции за стабилизиране на екрана, и корекция на основните цветове.

Наред с това YouTube Capture е удобство за всички, които обичат да споделят заснетото с приятели. С едно натискане на съответния бутон видеото, което сте направили, ще бъде споделено в YouTube, Google+, Facebook или Twitter.

Приложението разполага и с екстри, като функционалности за добавяне на музика към видеото, както и с приложен списък с предварително зададени саундтраци. Слабост тук е, че поставеният саундтрак се наслагва върху оригиналния звук на видеото и така често се получава какофония, като за момента няма адекватен редактор за редакция на оригиналния звук.