За отслабването и още нещо

20
Добави коментар
sgotvi
sgotvi

За отслабването и още нещо

Ако мислите, че отслабването може да се случи от нищото или с щракването на пръстите или пък с някакво хапче, то определено грешите и то много. Самият факт, че сме позволили да напълнеем
(освен в случаите, когато то е резултат от някакво заболяване), говори за липсата на някои основни правила и принципи на здравословния начин на живот, които явно не са били усвоени когато е трябвало. Жалко е да се стига до този момент, особено днес, когато на където и да се обърнем, било то във вестниците или в Интернет, навсякъде пише толкова много по тази тема, че няма как да сте я подминали.

Незнанието и тук, както и при правото не оневинява и не оправдава. Като че ли днес, е някак си удобно да се оправдаваме с всевъзможни неща от типа на липса на време, на спокойствие, постоянен стрес и др. В резултат обаче на това удобство зад което често се крием , се получава едно неудобство, особено когато се погледнем в огледалото, когато се видим на някоя стара снимка, на която сме били с 10 килограма по-слаби, и се запитаме, как сме стигнали дотук. Разбира се, нещата не се случват случайно, винаги има хиляди причини, които водят до едно или друго нещо.

В по-голяма част от случаите дори, нещата се случват просто защото ние сме им позволили. При проблема с наднормените килограми, не е нужно да търсим вината някъде другаде, виновни сме самите ние , защото сме си позволили да стигнем до това положение. Проблемът с излишните килограми няма да се реши кардинално само с подлагането на някаква определена диета. Да, най-вероятно тя ще има ефект, но за колко дълго ще е валиден, ако пак си се върнем към старите хранителни навици? Много бързо след диетата свалените килограми отново ще се натрупат, тогава даже ще се появят и редица проблеми от типа на стриите и целулитът, които всяка една жена ненавижда. Затова единственото нещо, което трябва да се направи е да се промени начина на хранене и на живот.

Движете се повече от преди, постарайте се да научите кое е полезно и кое не за организма, спазвайте здравословен режим. Прилагайте полезните неща и ограничете вредните такива, ако наистина искате да се отървете с излишните килограми и да отслабнете.

За отслабването и още нещо

0.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

tweet