Коледни бебоци 3 | Bebok.eu – статии за бременността, раждането, майчинството, възпитанието и отглеждането на Вашето бебе.

10
Добави коментар
ikonsulova
ikonsulova

 

 

             

 

 

Хайде всички да се позабавляваме! www.bebok.eu ви предизвиква да ни изпратите най-сладката, смешна, щура Коледна или новогодишна празнична снимка на вашите бебоци!

Готови ли сте за забавление? Как можете да участвате?

Изпратете ни хубава празнична снимка

Поканете своите приятели в страницата на bebok.eu

Гласувайте

А ето и подробностите:

1. Изпратете ни най-хубавата си Коледно-Новогодишна снимка на вашето бебоче! Изискването е на нея да има много празнично настроение и вашето бебе. Сами изберете дали да го снимате с елхата, някъде навън, с Дядо Коледа и джуджетата, или по някакъв друг интересен начин.

Изисквания: Изпращайте ни снимките си от 17.12.2012 до 20.01.2013 на електронна поща [email protected]. Ние ще публикуваме ЕДНА ваша снимка в специален албум, както и на стената, за която ще може да се гласува. Периодично ще обявяваме колко гласа сте събрали, за да видите как вървите в класирането. От 21.01.2013 до 28.01.2013 ще имате възможност само да гласувате, за вече публикуваните снимки.

Важно: – снимката да е на дете от 0 до 7 годинки, да е само една и по желание може да присъства родител; – снимката да е пратена от родител или настойник на детето; – със снимката да има приложена информация – име и фамилия на детето, възраст на детето на снимката и възраст на детето сега, ако тя е различна, и населено място;

– арогантни и недоброжелателни коментари ще бъдат премахвани!

2. Гласуването за снимките става чрез попълване на анкетен лист, линкът към който ще добавим ТУК. За валидни гласове ще се считат само тези, които са попълнили всичко точно и коректно, като ще се зачитат гласовете единствено на хора, които присъстват и като фенове на нашата страница във Facebook. Разрешено е сами да гласувате за снимките си, да поканите приятелите си да го направят, както и да използвате всички добронамерени хитринки, за които можете да се сетите. Лайкове, коментари и споделяния във Facebook страницата ни можете да правите единствено по свое желание. Би било прекрасно, но това няма да повлияе на крайния резултат на снимките в конкурса, тъй като за резултати от гласуването за тях се взимат само валидните и изпълняващи условията попълнени анкетни листа.

Крайните дати на конкурсът са както следва: до 20.01.2013 ще се приемат снимки, до 28.01.2013 ще се приемат гласове, а до 31.01.2013 ще бъдат обявени и всички наградени! Наградите ще бъдат получени в зависимост от условията на предоставящата ги фирма до 1 месец след края на конкурса.

До 31.01.2013 ще обявим и всички победители, на които ще раздадем следните награди:

Спечелили на база най-много гласове от фенове на страницата ни:

1. Победителят получава:

За мама на победителя: Комплект “Копринено Съвършенство” – пилинг, скраб и гел  и Маска за лице и шия 24 карата от „ТианДе – София“

 

2. Класиралият  се на второ място бебок получава:

За мама на класиралият се на второ място бебок: Маска за лице и шия 24 карата и Почистваща лепенка за нос Master Herb „Бамбуков въглен” от „ТианДе – София“

 

3. Класиралият  се на трето място бебок получава:

За мама на класиралият се на трето място бебок: Почистваща лепенка за нос Master Herb „Бамбуков въглен” от „ТианДе – София“

Спечелили на база гласуване на журито или игра в сайта Bebok.EU

1. За 1 бебок класирал се на 1-во място:         

2. За 3 бебока класирали се на 2-ро място:

 3. За 2 бебока класирали се на 3-то място:

2 фотокниги Елеганс,  формат 205х140 от Funbook.eu

 

По време на конкурса от Допелхерц ще бъдат раздадени на случаен принцип – 50 подаръчни комплекта с различни продукти Допелхерц актив:

30 бр. – Допелхерц Актив МАМА – Витамини за бременни и кърмачки (опаковка от 10 капсули):

http://doppelherz.bg/index.php?option=com_productcenter&view=detail&id=224&Itemid=135&catid=79

10 бр. – Допелхерц акитв Витамини за КОСА и нокти (опаковка от 10 капсули):

http://doppelherz.bg/index.php?option=com_productcenter&view=detail&id=213&Itemid=135&catid=79

10 бр. – Допелхерц Омега-3 за ДЕЦА с витамини А+С+Е+D (опаковка от 10 капсули):

http://doppelherz.bg/index.php?option=com_productcenter&view=list&catid=103&Itemid=135

50 бр. – Детска книжка Приключения в Аляска

50 бр. – Кутийка за таблетки „Допелхерц“

 

Искренно благодарим на любезните ни партньори за предоставените прекрасни награди!

Комуникацията с организаторите на играта става само на определената за това електронна поща!

В тази игра www.bebok.eu не носи отговорност за неспазване на правилата на конкурса!

Facebook, като компания, е напълно освободена от отговорност за играта! Играта по никакъв начин не е спонсорирана, одобрена, администрирана, или свързана с компанията Фейсбук! Участникът предоставя информацията си доброволно на организатора на промоцията, а не на Facebook като компания.

Тhe promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Facebook. Тhe participant is providing information to [disclose recipient(s) of information] and not to Facebook.