Хранителни добавки » BioTech USA » Азотни бустери » Аргинин » AKG-Arginine

4
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на AKG-Arginine.Съдържание, начин на прием и дозировка на BioTech USA AKG-Arginine

Arginine alpha-ketoglutarate (AAKG)-BioTech USA AAKG-Arginine
1000 мг аргинин алфа-кетоглутарат във всяка доза.АКГ, аргинин алфа-кето глутарат е разработена форма на аминокиселината аргинин и е свързана с алфа-кето глутарат. АКГ повишава мускулният растеж, инсулиновите нива и има анаболен ефект. Това е азотен бустер, напомпва мускулите с кръв и повишава нивата на азот в мускулите.
Аргининът е аминокиселина , която участва в много биохимични процеси свързани с нормалното физиологична реакция на тялото. Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинин-а, произведена по специална технология. Аргининът има няколко различни роли в организма. Изследванията показват , че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки е голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта
 

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AKG) е условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Чрез свързването на L-аргинин да AKG, превръщането на азотен оксид е увеличено и има максимално увеличаване на нивата на азотен оксид в кръвта. Той е един от най-важните „транспортери”.

BioTech USAAKG-Arginine цена

Разфасовка: 100 таблетки 1000 mg

В наличност

26.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на AKG-Arginine

Дневните дози и начин на Прием на AKG-Arginine BioTech USA са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт AKG-Arginine BioTech USA, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка AKG-Arginine, с консултантите на Fhl.bg

4 (1)

Сподели своя опит ,използвал ли си AKG-Arginine,ефективен ли е AKG-Arginine? Вашите мнения и отзиви за AKG-Arginine Аргинин,са важни за нас!