bTV започна снимките на нов сериал

1
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Започнаха снимките на най-новия български сериал на bTV – „Фамилията“. 

Харесай страницата ни във Facebook

Драматичната поредица ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелната фамилия в България.

Продукцията се реализира от екипа на „Камера“, който стои зад едни от най-успешните и иновативни проекти в новата история на българското телевизионно кино – „Стъклен дом“ и „Революция Z: Секс, лъжи и музика“. Седмият поред български сериал на bTV започва излъчване в ефир догодина.

Един мъж преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които не само управляват бизнеса, но и контролират политиката в държавата. 

Всички герои във „Фамилията“ изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Най-емблематичните актьори от българското кино и едни от най-обичаните звезди от сериалите на bTV ще бъдат част от актьорския състав на „Фамилията“, заедно с непознати за широката публика талантливи артисти. В главни роли зрителите ще видят Стефан Данаилов, Асен Блатечки и Яна Маринова, които отново ще развълнуват публиката, този път с различни, неочаквани и още по-ярки и въздействащи персонажи и нова визия.

“След шест успешни български сериала, които произведохме само за 3 години, дойде моментът, в който най-големите имена в българското кино и някои от най-обичаните млади звезди от сериалите на bTV да се съберат, за да разкажат една от най-завладяващите истории от новата ера на телевизионното кино у нас. Много съм щастлив, че във „Фамилията“ редом до Стефан Данаилов ще застанат и още няколко емблематични родни звезди, защото именно великолепният актьорски състав ще накара зрителите да съпреживеят още по-емоционално историята, създадена от талантливите сценаристи на „Камера“. Благодаря още веднъж на актьорите, които продължават партньорството си с bTV в пореден мащабен проект, за огромния им талант и професионализъм, с които радват милиони зрители,“ коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми“ bTV Media Group.

Продуцент на „Фамилията“ е bTV, а изпълнителен продуцент – „Камера“ с Димитър Гочев, Димитър Митовски и Росен Цанков. Главен режисьор е Димитър Гочев, главни сценаристи – Теодора Василева и Георги Иванов, а главни оператори – Радослав Гочев и Кирил Паликарски.

Коментари

коментар(а)