Article-bg.eu – полезни SEO статии

4
Добави коментар
Zooom
Zooom

Sony Xperia U ST25i е най-малкият смартфон в съвременната Xperia линия на японският технологичен гигант. Телeфона притежава средни размери от 112 x 54 x 12  мм и тежи само 110 грама. Подобно на своите по-големи братя /Xperia S и Xperia P/, под екрана има прозрачна лента с цветен LED, а долната пластмасова подложка е сменяема и варира в няколко различни цвята/черен, жълт и розов/.Дисплея е с нормална големина от 3,5-инча и резолюция от 854х480 пиксела плюс 16 милиона цвята, който правят картината чиста, контрастна и красива. Патентованата технология Sony BRAVIA осигурява много високо качество на възпроизвеждане на цветовете.

Sony Xperia U притежава двуядрен процесор с честота от 1 GHz, има 512 MB RAM памет, видео карта Mali-400 MP и 8 GB вградена памет, без възможност за разширяване чрез Micro SD слот. Този хардуер е напълно достатъчен за възпроизвеждане на висококачествено HD-видео, за осигуряване на висока производителност при работа с приложения, за да играете любимите си игри, и за всички други важни функции на вашия телефон. Браузера работи много бързо без никакви проблеми.

Операционната система е Android 2.3.7 с очакване за ъпдейт до версия 4.0.

Когато за първи път включите екрана автоматично започват бързи настройки на устройството.  Трябва да зададете предпочитаните настройки, мрежова връзка, синхронизиране с интернет услуги и някой други приятни неща. Почти всяка функция в смартфона Xperia Uе подробно описана в книжката с инструкции която го придружава при неговото закупуване.

Камерата е 5-мегапиксела с резолюция 2592×1944 пиксела и възможност за бързо заснемане. Тя може да се управлява дори и при заключен апарат, като просто задръжите натиснат бутона за снимане. Работи мълниеносно и  бързо, ще останете приятно изненадани от нея.

Камерата е пълна с богат набор от опции, които може да ги използвате за по-лесна  работа с устройството, и да получите много по-добри и качествени снимки.

Има режим за създаване на панорамни снимки в 3D, както и програма, за преглед получените изображения на съвместими устройства.

Native музикалния плейър поддържа кирилица и има допълнителна функции като сортиране на музика от емоционални състояния. В допълнение към музикалния плейар, телефонът има традиционен за всички смартфони на Sony – Track ID.

Sony Xperia U е перфектния избор за потребители, които обичат социални мрежи, музика и мултимедия и съответно държат на един напълно функционален смартфон.