Хранителни добавки » Scitec » Протеин » Суроватъчен протеин » 100% Whey Protein Professional

5
Добави коментар
HELPA
HELPA

 

100% Whey Protein Professional, с допълнителни аминокиселини и храносмилателни ензими

 

100% Whey Protein Professional е отлична комбинация качество суроватъчен протеин със суроватъчния концентрат и изолат. Диетични протеини са източник на азот и незаменими аминокиселини, които тялото се нуждае, за растежа и поддържането на тъканите. 

Този протеин е много предпочитан не само ,заради перфектните си характеристики ,като продукт ,но се предлага и в разнообразни миксирани вкусове:

100% Whey Professional – 2350 г – choco p.butter

100% Whey Professional – 2350 г – banana

100% Whey Professional – 2350 г – cappuccino

100% Whey Professional – 2350 г – caramel

100% Whey Professional – 2350 г – choco/coconut

100% Whey Professional – 2350 г – choco/hazelnut

100% Whey Professional – 2350 г – choco/raspberr

100% Whey Professional – 2350 г – cinnam/vanilla

100% Whey Professional – 2350 г – cinnam/wh/choc

100% Whey Professional – 2350 г – honey vanilla

100% Whey Professional – 2350 г – rocky road

100% Whey Professional – 2350 г – straw/wh/choco

100% Whey Professional – 2350 г – vanilla berry

 

Проичети още :

Фитнес и Здраве

 

 

Нашият 100% професионален суроватъчен протеин е с ниско съдържание на лактоза. Има поговорка „ вие сте това, което ядете”. Това е таака и в същото време не е така. Ето защо ние мислим, че вие сте това, което абсорбирате от приетата храна. Нашата 100% професионална протеинова формула ви снабдява с най-високо качествените аминокиселинни градивни блокчета за мускулите. В нашият продукт НЕ СЕ СЪДЪРЖА АСПАРТАМ.
100% професионален суроватъчен протеин е с отлично качество ултрафилтриран суроватъчен протеин концентрат. Суроватъчният протеин се счита за краля на протеините при културистите. Суроватъчният протеин съдържа по-добър аминокиселинен профил и по-високо съдържание на 25% аминокиселини с разклонена верига от останалите видове протеини. 100% суроватката спомага за подобряване на имунната система. Аминокиселинният профил на този протеин е повече от отличен.
Към тази формула е добавен глутамин, аминокиселината с най-голямо съдържание в човешкото тяло и таурин за обем на мускулите. Нашият 100% професионален суроватъчен протеин изолат формула е създадена с 2 главни цели: да осигури възможно най-високата концентрация от протеин в овкусена формула и да позволи на използващите го да получат най-бързо доставка на аминокиселини и анаболичен протеин, които подпомага синтезата. Нашите източници на протеин имат уникална аминокиселинна абсорбция, пептидите се транспортират в кръвния поток и в мускулите.
От много източници на протеин, суроватъчният протеин е най-добрият. Идва от млякото. По време на процеса на превръщане на млякото в сирене, суроватъчният протеин се отделя. Протеина се намира в различните храни, основно в месото, като например риба, телешко и пилешко.
Млечни продукти, както и яйца, извара, соя и растителните протеини също съдържат добри количества протеин. Въпреки това, нито един от тези източници не може да се сравнява по качество на протеина и лекота на употребата като суроватъчният протеин. Суроватъчния протеин съдържа най-високата стойност при предоставянето на разклонената верига аминокиселини, които водят до изграждането и задържането на мускулната тъкан.
Суроватъчния протеин (най-високото качество и най-добрата форма на протеин) е невероятно нещо. Той дава на тялото необходимите елементи за производството на аминокиселини, които се използват за изграждане на мускулна тъкан. Почти всеки културист знае значението на протеиновите добавки. Изследванията са показали, че суроватъчния протеин съдържа перфектна комбинация от всичките аминокиселини в грам продукт . . . и по точно, правилната комбинация за най-голям ефект в тялото.

И хормоналните и клетъчните резултати изглеждат значително увеличени при използването на суроватъчния протеин. Да не говорим за ползите на суроватъчния протеин за имунната система на организма, които са подкрепени с документирани научни изследвания. Суроватъчния протеин, също играе роля на антиоксидант и помага за подкрепата на здравето на имунната система. Най-важното е, че в комбинация на прием на суроватъчен протеин заедно с тренировки ще доведе до по последователно и добро изграждане на мускулите.

Суроватъчния протеин е много, много важна добавка за бодибилдърите и активните спортисти! Тъй като те и културистите тренират често и изразходват голямо количество енергия, протеиновите нива се изчерпват. Като основа в изграждането на мускулите, незаменимите аминокиселини, като глутамин (подобрява мускулите, издръжливостта и възстановява мускулите), се съдържат във висококачествените протеини от суроватка, не само може, но и ще помагат в мускулното възстановане и по-бързия растеж на мускулните влакна.
С хранителен режим тези, които искат да загубят някои допълнителни мазнини, суроватъчния протеин може да бъде много полезен, защото добър прием на този протеин балансира нивата на кръвната захар, а и въглехидратите са причина нивото на кръвната захар да се променят постоянно. Когато нивата на кръвната захар са балансирани, вие не сте толкова податливи на неистово хранене и имате повече енергия и по-голяма загуба на мазнини.
Суроватъчния протеин ви позволява да контролирате вашата диета ефективно. Повечето хора, които искат да променят своето тяло могат да се възползват от суроватъчните протеинови добавки по-добре, но тъй като протеина е естествено съдържащ се в много хранителни продукти, дефицита обикновено не е проблем.

Scitec100% Whey Protein Professional цена

Разфасовка: 2350 гр

В наличност

97.68 лв.132.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на 100% Whey Protein Professional

Дневните дози и начин на Прием на 100% Whey Protein Professional Scitec са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт 100% Whey Protein Professional Scitec, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка 100% Whey Protein Professional , с консултантите на Fhl.bg