Как гаджето на Никол Станкулова я изненада?

3
Добави коментар
yApple

Приятелят на Никол Станкулова я изненадал с изключителен подарък, малко преди тя да влезе в Къщата на VIP Brother. Какъв е подаръкът й синоптичката разкрива само в новия брой на списание „Блясък“, в който тя дава ексклузивно интервю, заедно с майка си Елена.

В Коледния брой на „Блясък“ може да разберете как майка и дъщеря се подготвиха за празниците, както и пикантни подробности от живота на красивата синоптичка.

„Понякога имам чувството, че хората ме мислят за много надута и самите те се държат дистанцирано, защото очакват аз да съм дистанцирана към тях“, сподели Никол.

Само пред нас тя разказа кой от бившите Съквартиранти я е разочаровал най-много след напускането на формата, колко пластични операции има в действителност, както и имала ли е богати любовници.

В новия брой на списание „Блясък“ читателите ще могат да научат още как Коцето изненада дъщеря си за Коледа, кои са звездните бебета на 2012-а, както и защо Златка остана без приятели. Всичко това и още любопитни новини  можете да научите от новия брой на списание „Блясък“, който е на пазара от 27 декември.

Новини за Никол Станкулова
Интервюта с Никол Станкулова