МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ 2013 ГОДИНА – АСТРОЛОГИЯ – Статии

1
Добави коментар
mikael
mikael

Овен

Въпреки, че вашата планета Марс се оттегля през месец Февруари, а това може да предизвика известна ленивост или колебание във вас, няма да ви липсва внимание. Венера ще бъде благосклонна към вас след 8 Февруари- ще привличате погледи, също така и пари. Периода 7-10 Февруари ще бъде особено силен за социалния ви живот и е възможно романтично вълнение. През този месец интуицията ви ще става все по-силна и много от вас ще се чувстват малко като екстрасенс. Бъдете предпазливи с тайната дейност съвместно с приятел или колега около 23 Февруари, когато тайна може да бъде разкрита или може да се появи завист. Периода е подходящ да се погрижите за здравето си и да планирате профилактичните си медицински прегледи.

Телец

Кариерата и бизнес въпросите ще бъдат силни през Февруари за вас, Телци. Някои от вас ще създадат нови и интригуващи приятества. Нови контакти или дори романтичен интерес може да уплашат вече съществуващите. Около 23 Февруари ваш приятел може да разкрие нещо, което вие предпочитате да запазите в тайна. Някои предизвикателства може да се появят в романтична връзка или във взаимоотношенията с децата ви през този месец и през следващия. Време е да направите някои промени във вашия подход. След 8 Февруари на преден план ще бъдат някои проблеми в сферата на любовта, както и е възможно да изплуват проблеми от миналото. Избягването ще бъде силна тенденция, но не се препоръчва.

Близнаци

Възможни са някои трудности, свързани със семейството или дома през Февруари 2013 година. Конфликти в работата може да са източника, особено около 23 Февруари. Нещата може да не се движат със скоростта, с която искате, но е важно да бъдете търпеливи. Въпреки малко безпокойство, което ще изпитате,  нещата в професионалната сфера ще се подсилят. Възможна е по-творческа посока сега и ще откриете, че  това е много подходящо за вас. Интуицията ви ще започне да играе важна роля в професионалната сфера. През периода 7-10 Февруари може да създадете ново приятелство или да научите вълнуваща новина. Романтични интереси са свързани с приятелство и групови занимания.

Рак

През този месец е възможно финансите ви да се повишат значително. Периода е подходящ за плащане на данъци, разпределяне на бюджета и кандидатстване за кредити, ако е необходимо. Може да ви се стори предизвикателство темпото на вашето ежедневие през Февруари. Отговорностите у дома може да ви сплашат, намирането на време за изпълняване на задачи и работата с документи може да се окаже пречка. Хората около вас е възможно да се оплакват, че не поддържате връзка с тях. Около 23-24 Февруари е вероятно да има разногласия и спорове. През тези дни ще ви се иска да пътувате и колкото по-екзотично и романтично е бягството, толкова по-добре!

Лъв

Партньори и приятели ще имат важна и практическа обратна връзка с вас през този месец, Лъвове. На преден план ще бъде партньорството. Когато не се чувствате като шеф е добре да научите повече за хората в живота ви. Ще се насочите към по-романтичен или духовен подход в интимния ви живот. Внимавайте в борбата за пари и ценности, особено с партньор около 23 Февруари. Това също така може да бъде период на объркване или недоразумение, случили се по отношение на финанси и въпроси за собственост. Всъщност, през целия месец е важно да следите разходите си и да обръщате внимание на дребния шрифт, когато правите покупки или дългове. Избягвайте заемите, освен ако сте сигурни, че ще ги върнете. 

Дева

За вас Деви, Февруари ще донесе много работа за вършене, но също така и полагаемата ви  част общуване. Изкушението да вървите напред с личните си планове е силно, но обстоятелствата може да ви накарат да се чувствате заседнали. Ще бъдете най-силни ако проявите търпение и работите върху проекти, които се нуждаят да бъдат изпипани до най-дребния детайл или да бъдат завършени, отколкото да добавяте повече. Вашата нужда от партньор се видоизменя сега и през следващите месеци. Ще имате силно желание да срещнете сродна душа и да започнете връзка. Докато взаимоотношенията се подсилват като цяло, очаквайте 15 и 23 Февруари, когато другите могат да поставят под съмнение вашето мнение, дори и характера ви. Поправете недоразуменията бързо и не мислете постоянно за въпроси, които не можете да контролирате.

Везни

Любовния ви живот е оживен през този месец, но също така е малко нестабилен. Партньора ви може би е в състояние на объркване или не може да се откъсне от миналото. Като цяло периода не е подходящ да искате обвързване. Живейте за момента и му се насладете, без прекалено много очаквания, това е най-доброто за вас сега. Ще бъдете силни в работата си към края на месеца и вероятно ще се потопите в нея. Единственото предупреждение тук е да избягвате да сте вечно заети или да се присъедините към хора, на които не можете да се доверите изцяло около 23 Февруари. Във ваша полза ще бъде да приложите по-творчески подход към работата ви сега и през следващите месеци.

Скорпион

Отношенията със семейството ви са здрави през Февруари месец и вниманието ви към семейните въпроси ще ви донесе възнаграждение и положителни отзиви. Периода 7-10 Февруари може да донесе изненадващ напредък в професионалната сфера. Съдружници и по-високо поставени ще ви обърнат внимание, така че се уверете, че блестите. На този етап малко изтъкване няма да навреди. Докато романтичните отношения се заздравяват като цяло към края на месеца, конфликт с или за приятел може да изплува около 23 Февруари. Приятелствата като цяло ще изискват повече грижи през този месец и през следващия. Възможни са чести недоразумения и могат да възникнат усложнения.

Стрелец

През този месец семейния ви живот ще бъде предимно стабилен, нещата могат да се объркат в две насоки- кариерата и любовта. Напрежението в професионалната сфера може да се увеличи и вие може да изпитате различни забавяния. Опитайте се да контролирате различията в мненията и други конфликти. Пазете се от клюки или недоразумения, особено около 23 Февруари. Романтична изненада или тревога могат да се появят около 9-10 и 15 Февруари. Въпреки, че чара ви е силен през този месец, някои отношения може да не достигнат очакванията ви.

Козирог

През този месец ще бъдете късметлии с парите, Козирози, ще имате добра преценка колко да инвестирате и къде. Финансовите въпроси като цяло могат да се подобрят, условията са благоприятни за заеми, издръжка и данъци. Ще вложите повече креативност и въображение в комуникацията ви- писането и говоренето ви. Ще имате изцяло нови интереси и ще усвоявате повече информация. През този период интуицията ви ще бъде силна. Може да бъдете малко объркани с тежки факти, но ще извадите едва доловимите намеци от вашето обкръжение. През Февруари са възможни забавяния и усложнения с пътуване или правни въпроси, особено около 23 –ти.

Водолей

Ще бъдете популярни през този месец, Водолеи. Ще имате голямо влияние над другите. Вашето добро настроение може да доведе до емоционално изявление около 7 Февруари. Финансовите въпроси като цяло са добри, но на моменти сложни през този период. Различия в ценностите могат да предизвикат конфликт около 23 Февруари. Ще ставате несъмнено по-креативни когато става въпрос за печелене на пари и интуицията ви ще ви служи добре, но също така тенденцията да пренебрегвате важни факти е силна. Предварително се пригответе, колкото може повече за забавяния и възможни повреди в техниката, с която работите.

Риби

Февруари ще бъде месец на съвпадения и предчувствия, които ще се случат. Ще бъдете особено интуитивни и взискателни през тези дни. Партньорствата могат да бъдат подложени на изпитание понякога, особено около 23 Февруари. Оставете пространство и време на другите да подредят нещата. Ще се свържите отново с хора от миналото ви и те ще участват повече в живота ви сега. Финансите ви ще варират нагоре, надолу през Февруари- възможни са малки неочаквани и непредвидени разходи. Като цяло, обаче, вие сте в силна позиция, особено след Новолунието във вашия знак на 21 Февруари.

„АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ „ЕООД

ХОРОСКОП ЗА 2013 ГОДИНА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2487