МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2013 ГОДИНА – АСТРОЛОГИЯ – Статии

1
Добави коментар
mikael
mikael

Овен

Пазете се от подвеждаща информация и се пригответе за евентуална необходимост да преработите проекти, които мислехте, че са завършени през първата половина на месеца, Овни. Възможно е да се наложи да се справяте със забавяния и като цяло да имате усещане за задържане. Около 10 Декември  може да бъде особено забързано и оживено, може би и хаотично. Ще бъде трудно да разберете на кого или на какво да вярвате. След средата на месеца, нещата ще започнат да се оправят. Ситуацията с финансите ви ще изглежда доста благоприятна около празниците. Периода 22-23 Декември ще бъде силен в сферата на любовта и парите, особено от чуждестранни или необичайни източници. 

Телец

Внимавайте за конфликт с половинката си, свързан с пари или близки отношения около 4 Декември, в същото време някои от вас ще се нуждаят от повече пространство, както и импулсивност с пари около 10 Декември. Предизвикателства, свързани с финанси могат да се появят след това, но те в крайна сметка ще ви подтикнат към по-добро управление на средствата ви. През месец Декември, ще има благоприятни възможности за пътуване и романтика, въпреки че и двете ще е по-добре да се случат след средата на месеца. Любовния ви живот продължава да ви провокира и предизвиква, и въпреки че, част от вас може да копнее за по-спокойна и стабилна ситуация, тя няма да бъде никога скучна и еднообразна!  През този период ще бъдете наистина смели и склонни към приключения. Вие ще разрушавате рутината на ежедневието, и в същото време ще изграждате нова.

Близнаци

Близките отношения могат да бъдат много сложни през първата половина на месец Декември, Близнаци, и по-специално около 10-ти, когато изненадващи емоции изплуват на повърхността с голяма сила. Личните откровения ще ви подтикнат към развитие и опит. На 4 Декември внимавайте за раздразнение както в изказванията ви, така и в действията ви. Объркване и забавяне ще бъдат оправени и изяснени до средата на месеца. Семейния живот ще бъде изключително натоварен и ангажиран за вас през месец Декември. Въпреки че, са възможни предизвикателства, момента е подходящ да се заемете с дългогодишни проблеми и да предприемете действия, за да ги разрешите. Любовта ще бъде дълбока и страстна.

Рак

Този месец ще бъде особено натоварен за вас, Раци. Определете добре задачите си, за да намалите проблемите в последствие. Около 10 Декември, скрити въпроси от миналото ще излязат наяве. Не бързайте да говорите за лична тема на разговор, освен ако сте сигурни, че не е твърде рано, за да го направите. Вероятно ще продължите да се сблъсквате със забавяния и различни дребни проблеми в работата, но след средата на месеца нещата ще се оправят. Въпреки че, обикновено се препоръчва да започнете пазаруването за празниците по-рано, ако все още не сте започнали, може да искате да запазите по-голямата част от вашите покупки за след 14 Декември. Внимавайте за прибързаност и нетърпение в речта и действията си през месец Декември 2013 година.

Лъв

Бъдете изключително внимателни с разходите си през месец Декември, Лъвове, тъй като ще бъдете склонни към рискове през този период. Може да има някаква драма или подсилени емоции в живота на приятел около 10 Декември. Отношенията ще стават по-ясни до средата на месеца, преди това сигналите могат да бъдат объркващи и да показват сдържани чувства. Партнъора ви ще се чувства по-силен и по-уверен в този момент. Добра новина или награда в професионалната сфера са възможни през последната седмица на месеца. Може да искате да вземете решение за Нова година, свързано с работата малко по-рано- на 28-29 Декември. Също така, ще притежавате по-голям чар през този месец.

Дева

Любовните въпроси ще бъдат на преден план през месец Декември, Деви.Докато може би изчаквате за много неща до средата на месеца, то със сигурност няма да ви липсват обожатели. Ще излъчвате много чар и положителна енергия, които няма да останат незабелязани. Желанието ви да поемате емоционални „рискове” през втората половина на месеца, може да доведе до интересни преживявания във вашият свят. Работата може да изисква много от вас около 10 Декември, когато е възможно някои от вас да се борят с решение или някои неудобни клюки. Опитайте се да не реагирате импулсивно в този момент. Семейството ви ще ви подкрепя и успокоява в последната седмица на месеца, когато усилията да преустроите дома ви също могат да ви се отплатят.

Везни

Наскоро сте преминали през процес на съзряване, Везни, и понякога може да сте чувствали, че сте били принудени. Може да си позволите импулсивност в отношенията, само ако сте готови да платите. През месец Декември е вероятно да се чувствате в стихията си в сферата на любовта, особено след 20-ти Декември. До средата на месеца, забавянията и транспортните въпроси могат да бъдат много трудни. Около 10 Декември, може да получите новини, които ще ви накарат да действате импулсивно, но е най-добре да изчакате нещата да се случат. Пригответе се за промени в маршрута ви. Втората половина на месеца ще бъде по-малко хаотична. През целия месец се опитайте да си вземате допълнителна почивка, тъй като енергийните нива ще бъдат ниски.

Скорпион

Финансовите въпроси могат да станат доста сложни през първата половина на месеца, Скорпиони, когато може да е трудно да се придържате към бюджета, но ще е необходимо. Избягвайте да давате или вземате пари назаем, тъй като и двете могат да доведат до тежки усложнения в този момент. Около 10 Декември предстоят промени във финансовото ви разпределение. Трябва да избягвате импулсивните решения, като причина за тях ще бъдат подсилените емоции. Работния ви график може да се промени през този период, но така ще е най-добре. През последната седмица на Декември ще усетите нарастващо чувство на трайност и сила във връзката ви. Ще бъдете много добър домакин по време на празниците и вероятно ще искате да си стоите вкъщи.

Стрелец

През месец Декември избягвайте прекалено свободната позиция, Стрелци, тъй като отношенията могат да бъдат достатъчно сложни за справяне и без това, до средата на месеца. Отчуждаването от специален за вас човек няма да помогне. Импулсивните решения относно нещо отговорно могат да бъдат провал, така че се опитайте да запазите спокойствие и да се въздържите. Отношенията ще се разгорещят около 10 Декември. Това също може да бъде период, когато нещо лично ще привлече вниманието на другите. През последната седмица на месеца ще бъдете значително по-уравновесени и уверени. Ще се върнете към проект, който сте започнали в миналото и ще имате изобилие от идеи за печелене на пари. 

Козирог

Ще започнете месец Декември с правилна нагласа, Козирози, с решителност, но също така и с много чар във вашето поведение. Работата ще изглежда лесно достъпна за вас и другите ще разпространяват неща, които ще бъдат във ваша полза. Може да обърнете внимание на любовен интерес към вас. Всъщност месец Декември за вас ще бъде един от най-добрите месеци за романтика. Около 10 Декември, когато емоциите ще бъдат подсилени, на преден план ще бъде въпрос, свързан с работата или здравето ви. Въпреки че, живота ви може да бъде малко хаотичен в този момент, това също може да бележи връх, ако се справите добре. Въпреки че, плановете ви за празниците няма да протичат както си мислехте, вие със сигурност ще се забавлявате, въпреки липсата на рутина. Очаквайте неочакваното. Решенията ви за Нова Година може да бъдат взети малко по-рано- на 28-30 Декември, когато ще бъдете особено непоколебими.

Водолей

През първата половина на месеца, приятелствата могат да бъдат доста ексцентрични, Водолеи, и това се отнася както за платоничните, така и за романтичните. Подсилени емоции около любовта и творческите въпроси са особено вероятни към 10 Декември. Приемете, че може да изтълкувате погрешно знаците от хората около вас, преди да скочите импулсивно в действие. Втората половина на месец Декември ще ви донесе значително по-лесно енергия за вас като цяло. Ще започнете да се чувствате по-уверени във вземането на важни решения и ще изразявате вашите идеи с по-голяма сигурност. Очаквайте добри новини, свързани със семейството към края на 2013 година. Семейните връзки ще бъдат по-силни и ще се чувствате доста по-комфортно.

Риби

През месец Декември, партньорство ще продължава да ви държи в напрежение, Риби. Объркващи знаци от партньор ще се изяснят след средата на месеца, но любовта въпреки всичко изисква някакво ниво компромиси. Добрият баланс между семейството и кариерата може да бъде трудно да се постигне. Въпросите, свързани с дома и семейството може да изискват повече внимание, особено около 10 Декември. Предстоят промени и може да има напрежение когато трябва да вземате важни решения. Може би ще бъдете склонни да действате прибързано, но това не е препоръчително. През месец Декември, приятелство може да ви донесе изненадващи и приятни емоции. Въпреки нивото на хаоса около работата ви през този период, вие вероятно ще приключите 2013 година с ново чувство на увереност в посоката на кариерата ви.

„АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ „ЕООД ХОРОСКОП ЗА 2013 ГОДИНА http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2487