HTC One S получи Jelly Bean Update и Sense 4+

1
Добави коментар
yApple

Точно на коледа HTC зарадва притежателите на модела One S с официален Android 4.1.1 (Jelly Bean) ъпдейт и Sense 4+. Макар че идва със закъснение от няколко месеца, считано от официалната информация през октомври, обновлението е добре дошло на коледа и с него HTC изпълни обещанието си. Преди около седмица топ модела One X също получи Android 4.1.1 Jelly Bean. Новата версия е с внушителния размер от 612MB, а номера на софтуера вече е 3.16.401.8 (за сравнение досегашната беше 2.15.401.100).

Ето и обобщен списък с новостите:

–    Android 4.1.1 Jelly Bean и Sense 4+ –    Подобрен UI (User Interface) и оптимизация на камерата –    Подобрена визия при известията, картите и галерията със снимки –    Добавена е и специален инструмент „Power saver” с който контролирате по добре функциите, които харчат най-много батерия (Wi-Fi, екран…)

Ако сте притежатели на HTC One S и все още не ви излиза съобщението за обновление, то не се притеснявайте, трябва да го получите всеки момент, просто всеки мобилен оператор пуска по различно време актуализацията и от там идват и разликите. Ако пък не ви се чака за OTA (Over the Air) ъпдейта може да следите сайта http://htcdev.com/devcenter/downloads от който да изтеглите файлът, когато той бъде пуснат за вашия мобилен оператор.