Online Credit, Кредит в Мтел, Globul, Кеш Кредит

1
Добави коментар
zdrvvvkov
zdrvvvkov

Продукти

Какво е Kредит в Мтел?

В магазините на Мтел, Кеш Кредит ви предоставя възможност за теглене на малък кредит без обезпечение за всички абонати, които са с договор към оператора. Можете да вземете суми от 100 до 1000 лв. в цялата магазинна мрежа. Възползвайте се от бързината на услугата и удобството да заплащате месечните си вноски със сметката за телефон, както и липсата на такси за кандидатстване и погасяване на крредита.

Като кредит без обезпечение, за да кандидатствате, нямате нужда от предоставяне на документи за трудова заетост, гаранти или залози, необходима ви е единствено валидна лична карта и до 6 минути ще получите SMS с отговор по искането си за кредит. Сумата ще получите в брой на касата в офиса на Мтел.

Сума на кредита от 100 лв. до 1000 лв.
Одобрение до 6 минути
Срок на кредита от 1 до 12 месеца
Без такса за кандидатстване, без залози, без посещения у дома
Само срещу валидна лична карта и навършени 21 години

Къде да вземете Кредит в Мтел?

 

Удобството да вземете бърз заем и да го връщате в рамките на цялата магазинна мрежа на мобилния оператор Мтел е уникална! Като клиент на Мтел, вие ще получите преференциални условия за кандидатстване и приоритетно разглеждане, както и отложена първа вноска, съвпадаща с датата на плащане на вашата сметка за телефон в Мтел.

Елате в най-близкия офис на Мтел
Попълнете искане за кредит
Ще получите одобрение само до 6 минути
Вземате парите си в брой на място

Или кандидатствайте онлайн на сайта ни – можете да подпишете договор и да вземете сумата веднага от най-удобния за вас магазин на Мтел само срещу лична карта и код за потвърждение, който ще получите като SMS заедно с одобрената сума.

Можете да се свържете с нас и на националния номер за обслужване на клиенти на Mтел Кеш 0 700 200 88.

 

Къде да върнете?

 

Плащате месечната си вноска заедно със сметката си за телефон:

във всеки магазин на Мтел без такси;
във всеки офис на Изипей без такси;
в офисите на Кеш Кредит без такси;
през терминал без такси;
Във всяка банка по сметка: BIC: RZBBBGSF; IBAN: BG41RZBB91551002611510

Кеш Кредит предоставя възможност да погасите предсрочно кредита си, изцяло или частично, ако пожелаете. В този случай заплащате лихва само за времето, през което сте ползвали кредита. За допълнителна иформация вижте в секция Често Задавани Въпроси или се свържете с нас на телефон 0 700 200 88.

Какво е Кредит в наш офис?

Кеш Кредит е услуга за предоставяне на малък кредит от 100 до 1000 лв. без обезпечение. От нея може да се възползва всеки клиент над 21 години, независимо от статуса, семейното си положение или доход.

При одобрение кредита се получава в брой веднага след кандидатстването. Услугата е достъпна само в офисите на Кеш Кредит или оторизирани партньори като Мтел, където клиентите могат да получат подробна информация и препоръка за най-подходящия за тях погасителен план.

С Кеш Кредит сами избирате месечната си вноска по кредита, в зависимост от вашите предпочитания. Единственото, което трябва да направите, е да съобразите своите възможности с избрания от Вас, погасителен план.

Кредит от 100 лв. до 1000 лв.
Срок от 1 до 12 месеца
Одобрение до 6 минути
Само срещу лична карта
Без такси за кандидатстване
Без посещения у дома

Къде да вземете Кредит в наш офис?

Заповядайте в най-близкия офис на Кеш Кредит, за да се възползвате от най-бързия кредит или кандидатствайте онлайн на сайта ни – можете да подпишете договор и да вземете сумата веднага от най-удобния за вас офис на Кеш Кредит само срещу валидна лична карта и код за потвърждение, който ще получите като SMS до 6 минути заедно с одобрената сума.

Компанията предлага услугата в над 30 офиса в цялата страна.

Можете да се свържете с нас и на националния номер за обслужване на клиенти на Кеш Кредит 0 700 200 88.

Къде да върнете?

Плащате месечната си вноска
във всеки офис на Кеш Кредит без такси;
във всеки офис на Изипей без такси;
Във всяка банка по сметка:
BIC: RZBBBGSF
IBAN:BG88RZBB91551000677842
Кеш Кредит предоставя възможност да погасите предсрочно кредита си, ако пожелаете. В този случай заплащате лихва само за времето, през което сте ползвали кредита. За допълнителна иформация вижте в секция Често Задавани Въпроси или се свържете с нас на телефон 0 700 200 88.