Гаджето избяга от Юсейн Болт

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Най-бързият човек на планетата – шесткратният олимпийски шампион по лека атлетика Юсеин Болт, отново е свободен мъж. Това стана факт, след като 22-годишната Меган Едуардс, която е счетоводителка в голяма лондонска фирма, реши да сложи край на връзката си с ямайския спринтьор заради твърде голямото разстояние, което ги разделя.

„В края на краищата аз разреших на разума да вземе правилното решение вместо сърцето, разказва Меган пред вестник Mirror. – В Ямайка е просто великолепно, но взех решението си именно като се върнах оттам. Той искаше постоянно да летя насам-натам със самолети през океана, но аз нямам намерение да го правя. Имам си любима работа, която не искам да напускам. Обадих се и му казах за решението си. Той ме помоли да не го напускам, но не мога да живея така. Аз съм обикновено момиче. Ако бях знаменитост, вероятно отношенията ни биха продължили повече време, но предпочитам да живея като всички останали хора.“

Болт се запозна с Меган, докато тя се изявяваше в качеството на манекенка, представяйки олимпийските екипи на Ямайка преди игрите в Лондон.