Офиси под наем

1
Добави коментар
TheDreamer
TheDreamer

Офиси под наем

Бизнесът ви се разраства, което за вас е чудесно и идва момент в който ви се налага да търсите и нови офиси под наем. В такъв случай се налага малко да помислите и да пресметнете добре с какви активи разполагате и от какво точно имате нужда.

Ако не разполагате с необходимото време за търсене, или имате нужда от помощ, то може спокойно да се обърнете към агенция за недвижими имоти, която със сигурност предлага и услугата за намиране и даване на офиси под наем. Преди да го направите обаче, е желателно да изясните на какви критерии да отговаря помещението или помещенията, които са ви нужни, за да може да бъдете по-точни и ясни в своите изисквания пред агенцията.

Един от най-важните критерии е мястото на което да се намира вашият офис, тъй като това зависи основно от целта, според която го наемате. Ако ви е нужен с рекламна цел, то тогава ще ви трябва оживено на трафик място, което да може да се намира лесно. Ако целта ви е да вършите активна дейност, то тогава по-скоро ви трябва спокойна и тиха улица.

Важно е да поставите изисквания относно изправността на уредите и инсталациите в бъдещия ви офис, както и системите за безопасност. За вас със сигурност е важно да имате сигурност, която се постига с подписването на договор с наемодателя. Може да се поинтересувате и каква е репутацията на мястото, което искате да наемете. Ако е имало прекалено много наематели преди вас, потърсете каква е причината за това. Също така е желателно да разполагате и с паркинг място, тъй като това се явява сериозен проблем, особено в последно време.

Когато решите да наемете офис или офиси под наем, ще е най-добре да помислите върху тези неща, които са ви необходими и да си изготвите съответен списък според който да подбирате сами или да го представите на агенцията за недвижими имоти.  

Copyright ©2010 ImotInvest.EU Имоти в България – oбяви за недвижими имоти. Всички права запазени.