„Джурасик парк“ тръгва на 3D

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Един от най-успешните филми на всички времена “Джурасик парк” се завръща на големия екран в 3D формат. Шедьовърът на Стивън Спилбърг излиза в кината с напълно нова визия. Триизмерната версия на филма ще предложи едно ново, по-вълнуващо изживяване пред големия екран с по-ясна, кристално чиста и по-динамична картина и въздействаща реалистичност. „Джурасик парк“ излиза през 1993 година и регистрира приходи от 914 милиона щатски долара в световния бокс офис, което тогава го превръща в най-касовия филм на всички времена. И днес праисторическото приключение за зрители на всякаква възраст все още е сред 20-те филма с най-високи приходи в световен мащаб. Филмът впечатлява с революционни за времето си специални ефекти и е отличен с 3 награди „Оскар“: за най-добри визуални ефекти, най-добри звукови ефекти и най-добър звук.

След грандиозния успех на първия филм, „Джурасик парк“ се превръща в трилогия, която към днешна дата е генерирала приходи от над 2 милиарда щатски долара.

Скоро ново поколение зрители за първи път ще видят на голям екран тази икона на киното, а отколешните феновете ще „влязат” в света, роден от фантазията на Спилбърг, по начин, невъобразим по времето на премиерата на оригиналния филм.

Премиерата на “Джурасик парк 3D” у нас е на 3 май 2013 година./БЛИЦ