Преслава изду деколте на Коледа

13
Добави коментар
ledzep
ledzep

Преслава изду деколте на Коледа

Вървежната певица напълни деколте само със стотачки

Преслава пак удари конкуренцията. Фолкгърло №1 в бранша изкара рекордните 50 бона по Коледа. За отрицателно време изпълнителката на „Водка с утеха“ успя да обиколи страната. Почти всяка вечер Преслава имаше участия в няколко различни заведения, за което получи и солидно възнаграждение – научаваме от страниците на „Уикенд“.
Както винаги, певицата прояви професионализъм. Тя съумя да изпълни всичките си ангажименти. За усилията си Преслава получи тлъсти хонорари. Към тях имало и немалки премии от собственици на заведения, защото пеела в празнични дни. Освен това Преслава отвори деколтето си, което прибра рекордни бакшиши. Феновете й били доста щедри и все бутали стотачки в деколтето й.
Преслава развълнува и феновете си с постинг във Фейсбук. „Погледнете към небето. Ако видите, че една от звездите там горе свети по-силно и ви намигне, знайте, че това е моята звездичка, на която съм поръчала да ви целуне вместо мен“ – написа певицата в социалната мрежа – постинг, който се радваше на стотици лайкове от страна на феновете й.

Категория:
И звездите патят  Етикети:
Коледа, Преслава, Фейсбук