Обучение с ваучери в Стара Загора

18
Добави коментар

Детайли

Категория: Обучение с ваучери във вашият град

 

Безплатни курсове по Английски език – схема Аз Мога Повече 2013-2014 – Стара Загора

   Стара Загора е град, разположен в Южна България и е административен център на община и област Стара Загора. С население от 138 000 души, Стара Загора е 6-тият по население град в България.

   В Стара Загора интересът към схемата Аз Мога Повече 2013 беше доста голям – бяха приети общо 3517 заявления за кандидатстване.  Приемът на документи по схемата Аз Мога Повече 2013 приключи на 02.11.2012г. Кандидатствалите и одобрени лица за безплатно обучение с ваучери трябва да изберат доставчик на обучение, който ще проведе техните курсове.

   Ако сте кандидатствали и сте одобрени за курс Английски език по Аз Мога Повече 2013, можете да проведете своето обучение в дистанционна или присъствена форма на обучение. Дистанционното обучение е най-подходящо за работещи хора с ненормирано работно време или работещи на смени, тъй като обучението се провежда в специална интернет-базирана платформа, в която курсистите могат да влизат в удобно за тях време. В платформата се намират всички уроци, учебни материали и упражнения, необходими на курсистите.

 

< Предишна

Следваща >