Шарън Стоун си ляга с кокошките, за да е красива!

1
Добави коментар
magneticpower
magneticpower

Трикове на известни жени постигане на изящна фигура и бодър тонус събуждайте се с гимнастиката на Деми Мур, обядвайте като Жизел Бюндхен, вечеряйте като Хали Бери, Заспивайте като Шарън Стоун.

С кокошките

В 21.30 часа в леглото? Абсурд! Но да спазвате това правило веднъж или най-добре два пъти сед­мично, както прави Шарън Стоун, не е проблем. Защото сънят преди полу­нощ върши чудеса. Едно от тях е, че стимулира производството на хор­мона лептин, който контролира чув­ството за ситост. Доказано е, че не­доспалият човек е 2 пъти по-гладен от добре отпочиналия. Размислихте ли за ранното лягане?

 

ДОКАЗАНО Е, ЧЕ НЕДОСПАЛИЯТ ЧОВЕК Е 2 ПЪТИ ПО-ГЛАДЕН ОТ ДОБРЕ ОТПОЧИНАЛИЯ!

H2O

Чаша вода половин час преди хра­нене намалява апетита. Старо правило. Дженифър Анистън не му изневерява. По този начин можете да свалите до 7 излишни килограма за една година без ни­какви усилия.

 

Върнете се в детството.

Актрисите Еманюел Беар и Шарлот Гейнсбург го пра­вят редовно, като скачат на въже. Не е нужно да го правите всеки ден, 2-3 пъти седмично по 10-ина минути са достатъч­ни. Ще изгорите калории, ще тонизира­те бедрата, прасците и дупето и ще се заредите с положително настроение. Ефектът на изненадата. Ако искате да свалите излишни килограми с физическа активност (фитнес, танци, йога), всеки месец правете дребни промени в про­грамата си. За да изненадате тялото си, е достатъчно да смените поредността в разгряващия комплекс. А тялото според фитнес инструктори, йога учи­тели и хореографи трябва да бъде из­ненадвано. За около месец то привиква към определена двигателна програма, след което спира да се съпротивлява на новите движения в нея и ги изпълня­ва свободно, без проблем. Това води до понижаване на разхода на енергия и съ­ответно – до по-малко изгорени кало­рии. За да бъде „пробуден“ организмът, е нужна съвсем лека промяна, която да наруши рутината.

 

Да живее супата!

Ако замените едно от основните си хранения – за предпо­читане е това да е вечерята, с течно, ще поддържате стройна фигура. И дори ще успеете да свалите излишни кило­грами, стига те да не са прекалено мно­го, разбира се. Този принцип спазват Хали Бери, Джесика Алба и Ан Хатауей, затова и са винаги във форма.