Blue Dream Palace Hotel 4* – Тасос. Великден в Гърция

0
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Previous Image

Next Image

Пакетната цена включва

Съответният брой нощувки.
В Петък – вечеря на бюфет.
В Събота закуска на бюфет, вечеря след Възкресение с традиционно меню: червени яйца, козунак, супа Магирица, основно ястия, салата, десерт.
В Неделя – Великден – печено агнешко приготвено в градината на хотела с музика (DJ) – при подходящо време. В 12.00 снаксове, вино. Вместо вечеря – празничен обяд с разнообразие от сухи мезета, агнешко, печени картофи, салати, десерти, плодове. Вечерята на Великден е а-ла карт, не е включена в цената.

Местоположение и описание

Хотел Blue Dream Palace Hotel е разположен в южната част на остров Тасос, в непосредствена близост с известния плаж на Трипити. Живописният бряг на Трипити е покрит с борови гори склонове, а морето е синьозелено и в съчетание с големия златист пясъчен плаж превръща местността в една от най-красивите точки на Тасос. Плажът е пясъчен, шезлонги и чадъри се ползват срещу заплащане.
Хотелът е на 4 км от центъра на курортно селище Лименария, на 20 км от пристанището Лименас. Лименария е вторият по големина град на Тасос, след Лименас, и се намира в една великолепна местност. Градчето се разширява постоянно и през последните години се е обединило със съседното село Каливия. Районът на Лименария е една от най-популярните дестинации и привлича посетители от Гърция и от чужбина.

Карта
View larger map
Настаняване

Стаите в хотела са модерно обзаведени, с големи френски прозорци. Разполагат със сателитна телевизия, мини-бар, баня с душ-кабина, сешоар, WC, балкон или тераса с изглед към морето, климатик, телефон, сейф (срещу заплащане). Стаите суит се състоят от две помещения – трапезария и спалня. В апартаментите има джакузи на терасата. Всички стаи, общи помещения и съоръжения са достъпни за хора с физически увреждания.

Хотелски услуги

Паркинг; Ресторант; Фитнес; Градина; Сателитна телевизия; Водни спортове; Бар; Мини маркет; Сауна

2 външни басейна; Отопляем вътрешен басейн; Бар на басейна; Баскетбол и волейбол; Тенис корт и тенис – маса; СПА център; DVD под наем.

Цени

Гласувайте за тази оферта.

Запитване за резервация

Полетата отбелязани със * са задължителни!

Моля попълвайте формата внимателно и по възможност на кирилица!
Предоставяйки информацията за контакт с Вас се съгласявате да се свързваме с Вас по мобилен, стационарен телефон или e-mail във връзка с Вашето запитване.
Изпращайки запитване за резервация Вие декларирате, че сте се запознали с Общите ни условия за организирано туристическо пътуване.
Може да направите Вашата резервация и по телефон: 0885 161260, 032 621450.

Моля, попълнете формата за запитване! Ще направим всичко възможно да Ви отговорим в най-кратки срокове!