Коли под наем в София

1
Добави коментар
aidacars
aidacars

Добре дошли в сайта на Аидакарс София!
Всеки знае предимствата при избор на кола под наем. Фирмата ни предлага коли под наем в перфектно състояние, задоволяващи и най-претенциозните. Ако планирате почивка в София можете да резервирате онлайн автомобил от нас сега и да се възползвате от предложенията ни за коли под наем на ниски цени.Плащането става бързо и удобно за Вас, а начина да го направите е изцяло по Ваш избор!Най-добрите Автомобили под наем в София са при нас.

Иво Иванов

Мениджър, Aidacars Ltd.

Клиенти повторили нашите услуги

Автомобили в перфектно състояние

Детски столчета: В България е закон всяко дете, което е под 150 см и до 36 кг трябва да се вози в автомобил в специални столчета. Изберете детски седалки от 2 €/ден.Попитайте за подробности на нашите телефони или изпратете запитване чрез нашата форма за контакти.
Сателитна навигация: Лесно се губите по пътищата в различните градове? Добавете сателитна навигация, за да си улесните пътуването си само за 4 €/ден.Попитайте за подробности на нашите телефони или изпратете запитване чрез нашата форма за контакти.
Опция / Пълен резервоар /:   Не Ви се ходи по бензиностанции ? Вземете колата под наем с пълен резервоар и марково гориво, а връщате колата както решите – идеален вариант ако бързате и нямате време.Попитайте за подробности на нашите телефони или изпратете запитване чрез нашата форма за контакти.

Коректно обслужване

Цените ни са крайни, включват и необходимите застраховки

Организирали сте почти всичко за перфектната почивка в София? Чудесно само на една крачка сте от идеалната почивка. С Aidacars коли под наем си осигурявате сигурно и безпроблемно изследване на всички забележителности на града.Ние Ви предлагаме надеждни автомобили,разумни цени и супер обслужване!Независимо дали предпочитате джип,седан, спортна кола ,а защо не и нещо по-луксозно ние предлагаме селекция от автомобили за всеки вкус и бюджет.С кола под наем в София или България като цяло ще Ви е доста по-лесно предвижването до желаната цел, отколкото да се качвате в доста чести случаи претъпкани автобуси с туристи и редовнопътуващи.Ние от Aidacars искаме Вашата визита в България да остане запомняща се.Резервирайте няколко дни преди пристигането си в страната ни и като кацнете ще Ви очаква избраният от Вас автомобил.Без скрити такси и без празни обещания, ние сме правилният избор!
От спиращи дъха пейзажи и луксозни курорти до исторически и културни забележителности, България предлага изобилие от неща които могат да се правят и видят. Резервирайки кола под наем от Aidacars правите стигането до вашата дестинация в стил и комфорт. Ако сте любител на природата, хващайте самолета до София и след това сте на един час път с кола до Национален парк Рила, за да проучите богатата флора и фауна на района, която заобикаля най-високата точка в България. И тези обичащи по-ниските височини няма да пропуснат веселбата. Черноморското крайбрежие на Варна е рай за туристите, там има всичко от слънчеви плажове до стари църкви, археологически музеи и морски паркове. Всички тези населени места ще бъдат в ръцете ви, когато си резервирате кола под наем, а съветите за красивите места които да посетите безплатно от нас.
 

VN:F [1.9.21_1169]

Оставете своят глас за нашите коли под наем

Rating: 8.9/10 (179 votes cast)

Aidacars Ltd. | Коли под наем София, 8.9 out of 10 based on 179 ratings