Big Momma’s House 2 / Агент XXL 2 (2006)

2
Добави коментар

## Режисьор : Джон Уайтсел

## Сценарист : Дон Раймър

## В ролите : Мартин Лоурънс, Ния Лонг, Марк Мосес, Емили Проктър, Кет Денингс и други.

## Държава : САЩ

## Година : 2006

## Времетраене : 95 минути

## Резюме : Свикнал на динамично ежедневие специален агент Малкълм Търнър (Мартин Лоурънс) от ФБР скучае на новата си чиновническа длъжност. Тази си работа той сам е приел, за да бъде повече време с бременната си съпруга Шери (Ния Лонг). Когато обаче бивш негов партньор е убит, на Малкълм  отново му се налага „да влезе” в кожата на възрастна дама. Неговата задача е чрез прецизната дегизировка на дебела ченокожа домакиня да наблюдава ходовете на опасен престъпник.

Следите водят до дома на семейство, което има три дъщери на различна възраст. Шансът на агент Търнър да влезе в дома им е като го назначат за бавачка. Истинската му цел е да наблюдава къщата, от която се извършват хакерски атаки чрез Интернет, които са в състояние да причинят огромни проблеми за националната сигурност.

Дегизиран като Мамчето той осъзнава, че децата са объркани и имат нужда от помощ. Редом със задачата си той помага на Моли (Кет Денингс – „40 годишният девственик”) да осъзнае, че тийнеджърското бунтарство не е основно нещо в живота, на Кари (Клои Моретц – „Ужас в Амитвил”) да осъществи мечтата си да стане танцьорка и на най-малката от дъщерите да започне да говори. Осъзнавайки ясно, че започва да се привързва към това семейство, на Мамчето му става все по-трудно да изпълнява задачата, за която е там.

Аудио 1 : Български дублаж  (Flash,Torrent Stream SD)Аудио 2 : Английски  (Torrent Stream SD)