CES 2013: Нови LED и плазмени телевизори от Panasonic

2
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Компанията Panasonic представи новите си серии телевизори, сред които се открояват такива, базирани на LED технологията, както и две плазмени. Ето и ключовите предложения с техните най-важни особености:

Panasonic VT60

Серията плазмени телевизори VT60 се отличава с вградена камера, управление с гласови команди и изцяло обновено начално меню.

Panasonic WT60

Тази серия е флагман сред LED предложенията на компанията. Моделите веднага грабват погледа с ултратънък дизайн и последно поколение IPS панел.

Panasonic ZT60

Най-доброто сред плазмените серии. Моделите ще съчетават всички актуални разработки на Panasonic. А какви са те, четете отдолу.

* * *

Вградените камери позволяват разпознаване на лица. От своя страна това означава, че телевизорът може да зарежда персонализираните менюта на потребителя, стоящ пред екрана.

Любителите на телешопинга получават достъп до виртуалните складове на Home Shopping Network и могат да правят поръчки направо с дистанционното.

Интеграцията с YouTube включва и по-улеснен достъп до клиповете. Ако харесате дадено видео, докато го гледате на смартфона или таблета си, можете с един жест да го изпратите на телевизора и да го гледане на по-голям екран.

За новите телевизори ще се предлагат аксесоари, сред които и слушалки с технологията Bone Conduction.

LED моделите са със сертификат Energy Star 6.0, което означава, че ще са сред най-икономичните на пазара. Засега няма данни за енергийната ефективност на новите плазмени модели.