Фън Шуй Дърво на Изобилието | Фън Шуй Дърво на Изобилието | Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни – Вашият електронен Фън…

1
Добави коментар
lusyia
lusyia

Фън Шуй Дърво на Изобилието  

Това прекрасно дърво с ‘листа’ то различни полускъпоценни камъни е талисман за щастие, успехи и изобилие. Нефритът -камъка на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефритът е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония. Ахатът -предпазва от уроки и предателства. Камъкът успокоява, предотвратява спорове и излишни кавги, прояснява ума. Тигровото око -камък на късмета и изострената интуиция. За това е особено подходящ като амулет за бизнесмени, предпазвайки ги от злите очи и дела на конкуренцията и помагайки за правилната преценка на ситуацията. Розовият кварц се счита за един от най-мощните символи за любов и хармония във Фън Шуй. Соколово око -камъкът изостря чувствата и възприятията и ви прави интуитивни, дарява проницателност. Пази от неприятности, енергийни вампири и недоброжелатели.. Карнеола -олицетворява Семейното Единство и Почтеност, символизира силата и красотата на Земята. Аметист- Смята се, че аметистът носи щастие, укрепва волята.Мощен защитник от лош късмет. Тюркоазът носи Любов, здраве, щастие и успех. Универсален камък на доброто и хармонията.. Цитрина още е познат и като „камък на търговците”. Използва се за усилване на самочувствието, предпазване от негативна енергия, отваряне на мисълта за нови идеи, избистряне на съзнанието..Планинският Кристал спомага за концентрацията на вниманието и проникване в същността на нещата.Изостря мисълта,укрепва паметта.Лунен камък- мощен активатор на Интуицията и “шестото чувство”.

Твърди се, че лунният камък защитава жените и бебетата. Балансира Ин и Ян. Носи успех и щастие. Легендата гласи, че е много желан подарък за влюбени, тъй като засилва тяхното увлечение и страст. Поставете дръвчето в центъра на дома и ще увеличите хармонията във взаимоотношенията в семейството.Поставено на югоизток, дървото ще носи в дома Ви изобилие и охолство.