Линдзи Лоън се прави на Мерилин Монро

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Миналата година абонираната за затвора Линдзи Лоън получи ролята на живота си. Тя се превъплъти в холивудската легенда Елизабет Тейлър, но дали се е справила с предизвикателството, у нас още не знаем.

Световните медии обаче не пестят критики и от тях разбираме, че Лоън май не е очаровала зрителите с блестяща актьорска игра.

Новият ѝ филм е абсолютен контраст на биографичната лента „Лиз & Дик“. Става въпрос за американска комедия, която, съдейки по трейлъра в края на статията, е по-ужасна и от най-безсмислените ленти, които са създавани някога.

„InAPPropriate Comedy“ представя актрисата като подобие на Мерилин Монро. Тя е облечена с бяла рокля, почти като легендарната одежда на блондинката, но с малко повече плът на показ. От трейлъра виждаме, че Линдзи а ла Мерилин си пада по стрелбата, защото убива двама от фотографите си.

Прескачаме плоския сюжет и се насочваме към предишни фотосесии на 26-годишната звезда. Тя неведнъж се е превъплъщавала във вечната Монро, както можете да видите в нашата галерия. Доколко обаче метаморфозите са били успешни, вие преценете.

Ако искате да сте в крак с любопитните новини от света, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук! А ето го и обещания трейлър.