Безплатен курс – обучение по Дигитални компетенции с ваучер по схемата Аз Мога Повече 2013

12
Добави коментар

Детайли

Категория: Безплатни курсове

 

Безплатен курс – обучение по Дигитални компетенции с ваучер по схемата Аз Мога Повече 2013

Какво ще науча от курса Дигитални компетенции?

   След като бъдете одобрени за получаването на Ваучер за Безплатно обучение по схема Аз мога Повече 2013-2014 за курса Дигитални компетенции, Вие трябва да изберете Доставчик на Обучение. С него трябва да уточните от какъв тип обучение се нуждаете и дали той може да Ви го предложи.

   Ако Доставчиците на Обучение по Дигитални компетенции от Вашия град не предлагат търсенето от Вас обучение, потърсете Доставчик от друг, различен град. Това е възможно, благодарение на предлаганото по Аз Мога Повече Дистанционно обучение с Ваучери.

   С Ваучер за Безплатно обучение по Аз Мога Повече 2013 можете да преминете Безплатен курс по Дигитални компетенции, в които да усвоите едно от следните неща:

Начална компютърна грамотност – базова работа с MS Word, MS Excel и Internet

Профилирана подготовка: работа с Adobe Photoshop – Photoshop е една от първите, а и досега остава водеща програма за редакция на дигитални (цифрови) изображения

Профилирана подготовка: работа с Adobe Illustrator – Adobe Illustrator е редактор на векторна графика, разработен от Adobe Systems. Последната версия е Illustrator CS5.

Профилирана подготовка: работа с Adobe Dreamweaver – Dreamweaver е може би една от най-добрите и функционални програми – освен че поддържа различни web стандарти, този продукт се отличава от други уебдизайн програми с това, че не наслагва прекалено много излишен код и в повечето случаи страниците, изработени с него са съвместими с всички браузъри.

Профилирана подготовка: работа с Corel Draw – Програмата създава и редактира векторни цифрови изображения с илюстративен характер, предназначени за печат, Уеб и други медии. Последната версия на системата, наречена X6 (всъщност версия 16), излиза през март 2012 г.

  След успешното приключване на курса по Дигитални компетенции с Ваучер по схемата Аз Мога Повече за 2013-2014, Доставчикът на Обучение ще издаде на завършилите курсисти УДОСТОВЕРЕНИЕ за проведен курс за компютърна грамотност, както и ДИПЛОМ за проведен курс по изискванията на НАПОО. Документите, които ще бъдат издадени след приключването на Дистанционния курс по Аз Мога Повече са напълно идентични с документите, които се издават след приключването на присъствения курс.

 

 

< Пред.

Следваща >