Паркетен Свят | Ламиниран паркет, естествен паркет и трислоен паркет

1
Добави коментар
psviat
psviat

Паркет и ламинат от Паркетен Свят

Фирма „Паркетен Свят” е създадена през 1999г. в град Бургас.
За своя 14-годишен опит на пазара фирмата е доказала многократно своя професионализъм, успяла е да постигне разпознаваемост, да завоюва устойчиви пазарни позиции и да превърне името си в синоним на качество и гарант за коректност в отношенията си с клиенти и партньори.

Към днешна дата „Паркетен Свят” е представител за България на едни от най-реномираните производители на ламиниран паркет – Egger, Parador, Tarkett и Haro.
Във всеки един от магазините от веригата ще бъдете професионално консултирани и ще получите полезни съвети от екип от висококвалифицирани продавач-консултанти и монтажисти. При нас можете да откриете голямо разнообразие от ламинат, естествен, трислоен и екзотичен паркет, а също и подходящите за тях аксесоари – подложка за ламинат и паркет, первази, лайсни и други. Ние предлагаме и всички необходими консумативи за поддръжката и почистването на Вашата подова настилка.

Верига „Паркетен Свят” разполага с развита магазинна мрежа в едни от най-големите градове в страната: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Шумен, Сливен и Ямбол. Наши паркети и ламинати могат да бъдат намерени и в магазините на нашите дистрибутори на територията на България и Македония.