Публиката избра „Игрите на глада“

2
Добави коментар
betka17
betka17

Най-големият победител в 39-то издание на наградите „Избор на публиката”, провело се снощи, е филмът „Игрите на глада”. Филмът спечели 5 статуетки по време на церемонията в Лос Анджелис.

Продукцията спечели отличието в категориите за „най-добър филм“ и „най-добър екшън“, а Дженифър Лорънс, Джош Хътчерсън и Лиъм Хемсуърт бяха отличени заедно в категорията за „най-добре сработен екип“. Лорънс пък спечели индивидуалния приз за „любима филмова актриса“ и този за „лице на героизма“.

Сандра Бълок спечели  „отличие в областта на хуманитарната област“ за дейността си в Ню Орлиънс. Наградата се присъжда за първи път в историята на настоящата класация на списание „People”.

Кейти Пери си тръгна с три отличия от вчерашната церемония. Певицата спечели в категориите за „любима женска изпълнителка“ и „поп изпълнителка“. Видеото към парчето й  „Part of Me“ също бе отличено с отличие.

Отличията в категориите за „любим R&B изпълнител“ и за „любим хип-хоп артист“ грабнаха Риана и Ники Минаж.

Дженифър Анистън стана любимата комедийна филмова актриса на гласувалите в анкетата, а в същата категория при мъжете бе отличен Адам Сандлър.

За „любимият комедиен сериал“ на феновете бе обявен „Теория на големия взрив“, а „Анатомията на Грей“ взе приза за „любимата драматична поредица“.
 

Съединени Американски Щати