Спечелете ваучер за уникални бижута

1
Добави коментар
pgp

Условия на играта:

Всеки, който хареса или сподели снимката от страницата на организатора с бижута на THE 8 ROOM ( колекция FOR SINNERS ONLY ), в периода 08/01 – 08/02/2013г., има възможността да бъде печелившият в играта на THE 8 ROOM и да притежава ръчно изработено дизайнерско бижу – уникат.

НАГРАДАТА е ваучер за пазаруване на стойност 30 лв. в онлайн магазина ни – www.the8room.com. Този ваучер дава правото на печелившия да избере свое бижу на посочената стойност от моделите на THE 8 ROOM или да направи подарък на свой близък. Изборът е на спечелилия. Наградата ще бъде доставена безплатно до посочен адрес.

Томбола:

На 08/02/2013г. – ще изрежем имената на всички, споделили или харесали снимката и ще ги сложим в купа, от която ще изтеглим печелившия. Томболата ще бъде заснета, за да е честно и коректно, а по – късно ще публикуваме и видеото (без да е монтирано ). След това ще се свържем с печелившия, за да му изпратим наградата.

Важно уточнение: Някои от споделянията не могат да бъдат отбелязани в играта, поради настройките за поверителност на споделящите. Всички, чиито насторйки са public – се регистрират автоматично. Тези от Вас, които са ограничили тази опция – могат или да харесат тази снимка или да споделят, но и да добавят коментар, че е СПОДЕЛЕНО, за да участват в играта.

Краен срок за участие: 08 Февруари 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.