Насладете се на красивия Велинград «

1
Добави коментар
freeweb
freeweb

Насладете се на красивия Велинград

5.00 / 5

5

1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5

1 vote, 5.00 avg. rating (98% score)

Когато става въпрос за атрактивни туристически местности задължително трябва да споменем Велинград, който се слави с уникална природа и 80 минерални извора. Качествата на града са много и сред тях прибавяме уникалните хотели, които предлагат СПА процедури на достъпни за всеки гост цени.

Ако решите да посетите Велинград, намиращ се в Южната част на България Вие ще се радвате на един пълноценен релакс, такъв за какъвто винаги сте мечтали. Ние не пишем това за да правим реклама, а за да Ви дадем идеи за приятно изкараната Ви лятна или зимна ваканция.

Град Велинград е подходящ за посещение, както през пролетта и лятото, така и през зимата, като предлага на туристите невероятни гледки и пейзажи. Известни хотели там са Акватоник, Селект, Клептуза и някои други.

И като заговорихме за Клептуза, не пропускайте да посетите тази уникална от към природа местност, която ще Ви впечатли с разкош, минерален извор и хармония, която няма как да не усетите. Всички туристи се отбиват първо на това място защото е известно от десетки години и е обичано както от български, така и от чужди туристи.

Други красиви местности във Велинград са известната на много нашенци крепост Цепина в близко разстояние до с. Дорково. Там вие ще прекарате незабравими мигове и ще заснемете част от неостаряващата Българска история.

Велинград има и още много стойности, които ще оставим да откриете сами, за да не разваляме впечатленията Ви от минералните извори, чистия въздух, добрите хотели и заведения. Предложихме всичко това на вашето внимание, защото искаме да изкарате една чудесна почивка именно в родината ни.

Да вероятно Гръцките, Турските или Кипърските курорти звучат примамливо за мнозина, но именно Велинград обръща мача в наша полза. Някой навремето бе казал “изберете Българското” и навярно беше прав. Ще подкрепите ли неговото мнение, ще изберете ли почивка в нашата мила родна страна зависи само и единствено от Вас.