Django Unchained / Джанго без окови (2012)

3
Добави коментар

## Режисьор : Куентин Тарантино

 

## Продуцент : Куентин Тарантино, Стейси Шер, Пилар Савоне, Харви Уайнстийн

 

## Оператор : Робърт Ричардсън

 

## В ролите : Кери Уошингтън, Дон Джонсън, RZA, Зоуи Бел, Робърт Карадайн, Джеймс Ремар, Джеймс Русо, Куентин Тарантино, Франко Неро, Кристоф Валц, Трийт Уилямс, Леонардо Ди Каприо, Самюел Л. Джаксън, Джейми Фокс, Лора Кайоет и др.

 

## Времетраене : 165 минути

 

## Резюме : Историята в ДЖАНГО БЕЗ ОКОВИ ни отвежда в северноамериканския юг две години преди Гражданската война и ни запознава с роб (в изпълнение на носителя на Оскар Джейми Фокс), когото съдбата среща с немския ловец на глави д-р Кинг Шулц (отличения с Оскар Кристоф Валц). Шулц е по следите на братята Бритъл и само Джанго може да го отведе до тях. Шулц придобива Джанго с обещанието да го освободи след залавянето на братята – живи или мъртви.

 

Успехът на тази задача кара Шулц да даде свободата на Джанго, но двамата решават да останат заедно. Шулц започва да издирва най-закоравелите престъпници с помощта на Джанго. Докато придобива все повече смъртоносни умения, Джанго остава верен на една цел: да намери и спаси Брумхилда (Кери Уошингтън) – съпругата, която е попаднала в ръцете на робовладелци преди дълго време.В крайна сметка Джанго и Шулц стигат до Калвин Канди (номинирания за Оскар Леонардо ди Каприо), който е собственик на печално известната плантация Кандиленд. Джанго и Шулц се вмъкват под фалшив претекст, но събуждат подозрението на Стивън (номинирания за Оскар Самюел Л. Джаксън), който е верния домашен роб на Канди. Около двойката ловци на глави започва да се затяга смъртоносен обръч. Цената на бягството е избор между независимост и солидарност, между саможертва и оцеляване…

 

Django.Unchained.2012.BRRip.XviD.AC3-SANTi