Инициативата „Без панталони в метрото“ и в София

1
Добави коментар
pepihappy
pepihappy

Инициативата „Без панталони в метрото“ и в София

Двадесетина младежи без панталони окупираха  в неделя софийското метро и изненадаха  пътниците.

Странната проява посред зима бе в рамките на инициативата “Без панталони в метрото”, която се провежда всяка година зад Океана вече повече от десетилетие.

Идеята е – добре прекарано време и веселба за участниците. Организаторите от Ню Йорк искат да покажат, че не е задължително шегите да са свързани с унижения или конфузи, а могат да накарат някой да се разсмее или усмихне. У нас обаче смелчагите да покажат бельото си пред непознати в подземната железница бяха не повече от 20, въпреки че се очакваха около 300 души. Толкова се бяха записали предварително в обявената във „Фейсбук” проява.

Младежите с голи крака стартираха инициативата с шествие от Паметника на Съветската армия към подлеза на метрото до Софийския университет, като развяваха българския трибагреник. Пътниците без панталони разказаха, че такива изяви в същия ден има общо в 60 града по света.

Те впечатлиха най-много пенсионерите, които обаче не показаха възмущение от показаните голотии на обществено място. “Сега им е времето – нека се забавляват”, коментираха баби в метрото.

14-01-2013 | виж всички новини | 

loading…

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by

Коментари

14.01.2013 г., 11:15 ч. | Rattlesnake Във всеки различен сайт се публикува различна информация относно броя ни и това е разбираемо, защото журналистите слезнаха в метрото когато наистина бяхме 10-15 bottomless човека. 10 минути по-късно, когато бяхме на Жолио Кюри голите бяха над 100. Само че тогава нямаше журналисти да снимат. И, да, наистина беше страхотна емоция!

14.01.2013 г., 09:56 ч. | Съни Да, само че не бяхме 20, ами много повече от 20 човека, и беше жестоко !!!