Майли Сайръс си мечтае за Кейти Пери

1
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Изглежда, че скуката идва в повече на Майли Сайръс, защото активността ѝ в Twitter става все по-голяма. Успоредно с големия брой снимки, които публикува, 20-годишната звезда пуска и по някоя мисъл, която провокира милионите ѝ почитатели.

Вчера например в страницата ѝ се появи съобщение, в което блондинката казва, че цяла нощ си е мечтала за Кейти Пери и нейния черешов гланц за устни. Същият като онзи, който цветнокоската бе възпяла в популярната си песен „I Kissed A Girl“ (целунах момиче – бел.ред.).

Не за пръв път звездата на Дисни се шегува с това, че харесва момичета. През ноември тя публикува снимка на Кристен Стюарт от премиерата на „Здрач“ в Лондон и написа, че актрисата изглежда страхотно и дори си пада по нея.

Феновете на Майли са наясно обаче, че тези „включвания“ са само за забавление, защото тя е щастливо сгодена за актьора Лиам Хемсуърт. Добре, че австралиецът е широко скроен и не ѝ се сърди за постоянните „туитове”. Защото понякога ни се струва, че русокоската има по-силна връзка със страницата си в социалната мрежа, отколкото с половинката си.