Гриша Ганчев влиза в ЦСКА

2
Добави коментар
yApple

Това бе обявено от единия от собствениците на клуба Иво Иванов. В момента се водят разговори между „Титан“ и настоящия почетен президент на Литекс. Идеята е Ганчев да влезе в клуба с 50%. Преди това обаче собствениците на „червените“ трябва да намалят задълженията си, които към момента възлизат на 6 млн. лева. 

 

„Миналата седмица имахме среща с цялото ръководство на Литекс“, призна Иво Иванов пред „7 дни спорт“. – Обсъждахме с Гриша Ганчев евентуално партньорство. Съгласието му зависи от това какво ще е бъдещето на ЦСКА. Ако успеем да намалим още задълженията си, тогава смятам, че ще е готов да влезе в клуба. Но това няма да се случи по-рано от лятото“, каза още Иванов.

„Стойчо предложи футболисти, които да купим за този сезон. Това бяха Тодор Неделев от Ботев (Пловдив), Георги Миланов от Литекс и звездата на Палермо Игнасио Варела. Ако въобще е възможно да се купят, те струват някъде от порядъка на 8-10 млн. евро. Доколкото знам, само колегите от Литекс продават Миланов за около 4 млн. За бюджета аз казах на Младенов, че трябва да се намали от 9 млн. лв. на 7 млн. Той ми каза, че със 7 млн. ЦСКА може да стане най-много десети. Дори Майкъла не издържа и скочи: „Стойчо, с 400 000 лв. Миньор (Перник) е девети, хайде със 7 млн. лв. поне преди Миньор да сме“., разкри Иванов.