Alt Photo – обработка на снимки с iPhone

1
Добави коментар
wweb
wweb

Alien Skin разработва висококачествени добавки за Photoshop, както и специален фотографски софтуер за Mac. Компанията притежава и iPhone приложение за обработка на снимки, което носи името „Alt Photo“ и включва значителен брой ефектни функции. Платформата, не се отличава от останалите конкуренти в App Store, но решихме да ѝ обърнем внимание, не само защото от днес тя е безплатна..

Всъщност, ако си търсите полупрофесионален софтуер за обработка на снимки, директно в iPhone – Alt Photo бележи перфектни резултати. Приложението предлага някой основни функции за редакция на изображението, ефектни рамки и разнообразие от филтри. А, извън основните функции, Alt Photo работи с жестов контрол за по-добра прецизност, подобно на Snapseed.

 

 

Способността за споделяне в социалните мрежи Facebook, Twitter и Instagram, също бележи положителна точка за цялостното представяне на приложението. Редуцирането на цената му, не се дължи на слаби рецензии и ниска популярност, а по-скоро на промотирането на друг десктопен софтуер от Alien Skin. Не е ясно, до кога ще продължи промоцията, за това грабнете безплатно Alt Photo – още сега от App Store.