Обучение с ваучери във Варна

17
Добави коментар

Обучение с ваучери във Варна

Курс по Английски език с ваучери – схема Аз Мога Повече 2013-2014 – Варна

 

     В град Варна също се проведе кандидатстване по схемата Аз Мога Повече 2013-2014 в периода от 15.10.2012 до 02.11.2012.

 

     Около 4000 варненци са кандидатствали за безплатно обучение с ваучери по схема Аз Мога Повече 2013. Ако Вие също сте кандидатствали и сте одобрени за курса по Английски език, трябва да изберете доставчик на обучение, при който да преминете обучението.

 

     Схема Аз Мога Повече 2013 дава възможност да се обучавате безплатно с ваучери, като можете да го направите в присъствена или дистанционна форма на обучение. Обучението с ваучери по схема Аз Мога Повече 2013-2014 е само за работещи лица. Работещите на смени или с ненормирано работно време ще бъдат затруднени в посещаването на присъствен курс по Английски език, за това по-добрия вариант за тях е да изберат дистанционна форма на обучение.

 

     При нея обучаемите в курс Английски език могат да посещават курсовете в специална интернет-базирана платформа за обучение в удобно за тях време, в която имат достъп до всички уроци, упражнения, учебни материали и задачи.

 

     Варна е град с високо развита икономика. Морската индустрия, транспорта, медиите са едни от основните дейности във Варна, като търсенето на персонал нараства непрекъснато. Знанията по Английски език ще Ви бъдат от полза при търсенето на нова по-добра и високоплатена работа.

 

< Предишна

 

Следваща >