Огромна акула отхапала главата на триметров крокодил

1
Добави коментар
stamenova.nadezhda
stamenova.nadezhda

Жителите на Сейнт Лусия от Южна Африка са били в състояние да установят убийцата на огромния крокодил, изхвърлен на брега на местния плаж- оказала се акула с невероятни размери.

На брега на южноафриканския плаж, морето изхвърлило глава на крокодил, съдейки по нейните размери, влечугото през живота си може да достигне три метра на дължина, пише Fedpost.ru.

Тази ужасна сцена била снимана и заснета на видео от съпрузите- Нийл и Бриджит Кери Смит. И ако от момента на откриването жителите на Сейнт Лусия си блъскали главите относно причините, сега предположенията за последните мигове на огромния морски соленоводен крокодил устройват света.

Съпрузите публикували своите записи в социалната мрежа Facebook, а след това зловещите кадри се превърнали в истински хит в интернет. В коментарите към видеото и снимките много потребители на социалната мрежа изразили своите съображения по повод смъртта на крокодила. Сред представените варианти често звучат обвинения срещу бракониерите, които често ловуват в тези промишлени краища, а някой коментари обвиняват тигровите акули за всичко и кръвожадните хипопотами.

Въпреки това, семейната двойка не се съмнява- престъпник може да бъде само гигантската бяла акула. Във видеото, заснето от Нийл, можете да го чуете да казва: ” Погледнете, това е мястото, където акулата го е разкъсала. Точно тук, на плътта му дори можете да видите отпечатъците от зъбите на акулата.” Нийл казва, че това е обичайно за крайбрежието на Сейнт Лусия- плуващите толкова близо до брега огромни акули.

Източник – from-ua.com – Видеото е премахнато от Портала, защото е премахнато и от Yotube